Покази Victoria's Secret повертаються після 4-річної перерви
Кадр з Victoria's Secret Fashion Show

Victoria's Secret Fashion Show може повернутися, пише The Hollywood Reporter з посиланням на заяву фінансового директора бренда Тімоті Джонсона.

Цікаво про здоровий спосіб життя на YouTube-каналі LIGA Life

Під час звіту щодо прибутків компанії за 2022 фінансовий рік директор Тімоті Джонсон сказав, що бренд прагне оновити щорічний показ після чотирирічної перерви.

"Ми збираємося й надалі використовувати маркетингові витрати, щоб інвестувати в бізнес для підтримки нової версії нашого показу мод, який відбудеться пізніше цього року", — сказав він.

Шоу планують видозмінити, щоб відобразити те, яким сьогодні є бренд Victoria's Secret. Більше деталей стосовно повернення шоу оголосять ближче до кінця 2023 року. За словами представника Victoria's Secret & Co., бренд завжди впроваджує інновації та ідеї в усіх сферах бізнесу, аби клієнти й надалі були у центрі всього, що робить компанія.

У 2019 році шоу Victoria's Secret скасували через критику суспільства за збереження застарілих стандартів краси в позиціюванні бренда. Того ж року компанія повідомила про ребрендинг.