Покази Victoria's Secret повертаються після 4-річної перерви
Кадр з Victoria's Secret Fashion Show

Victoria's Secret Fashion Show може повернутися, пише The Hollywood Reporter з посиланням на заяву фінансового директора бренда Тімоті Джонсона.

Під час звіту щодо прибутків компанії за 2022 фінансовий рік директор Тімоті Джонсон сказав, що бренд прагне оновити щорічний показ після чотирирічної перерви.

"Ми збираємося й надалі використовувати маркетингові витрати, щоб інвестувати в бізнес для підтримки нової версії нашого показу мод, який відбудеться пізніше цього року", — сказав він.

Шоу планують видозмінити, щоб відобразити те, яким сьогодні є бренд Victoria's Secret. Більше деталей стосовно повернення шоу оголосять ближче до кінця 2023 року. За словами представника Victoria's Secret & Co., бренд завжди впроваджує інновації та ідеї в усіх сферах бізнесу, аби клієнти й надалі були у центрі всього, що робить компанія.

У 2019 році шоу Victoria's Secret скасували через критику суспільства за збереження застарілих стандартів краси в позиціюванні бренда. Того ж року компанія повідомила про ребрендинг.