Latexfauna. Фото: Таня Горбатюк

19 жовтня у Stereo Plaza відбувся концерт чилвейв-гурту Latexfauna. Під час якого презентували новий сингл Lucerna й провели благодійний аукціон на потреби ГУР МО, за підсумками якого зібрали майже 300 000 грн.

Концерт розпочався серією аукціонних лотів, які представляв ведучий Олександр (Колмен) Сердюк. Розігрували: підписані гуртом вінілові платівки та світшот, футболку з останнього кліпу Lucerna, рожевий костюм пілота, у якому презентували перший альбом Season One; статуетка з премії YUNA 2024 за найкращий попгурт року.

Не лише одним треком Lucerna гурт вражав. Під час концерту виконали майже 20 треків. Зокрема хіти Kosmos та Bounty, та нові Sweet і Makoterchyk. Заразом на прохання глядачів Latexfauna вийшли повторно на сцену та запропонували публіці заспівати караоке версію хіта "Ретузіки", також виконали хіт німецьких металістів Rammstein – Ich Will. На завершення ще раз заспівали Cherkaschyna.

Столиця відкрила тур гурту Latexfauna, який триматиме до 30 листопада. Концерти заплановані, зокрема, в Полтаві, Вінниці, Дніпрі.