Зміст:
  1. adm:t – В кубі
  2. LATEXFAUNA – Sweet
  3. Ігор Кайдаш – Я не хочу бути один
  4. Vitryla – Ти є все
  5. Typeled – Плівки
  6. Околиця, Electrobirds – Станемо іншими
  7. Grayshapes – Завтра (Не) Настане

adm:t – В кубі

Жанр релізу: інді.
Дата релізу: 02.09.2024

Цікаво про здоровий спосіб життя на YouTube-каналі LIGA Life

Інді-гурт "adm:t" видав третій мініальбом у своїй творчості. Реліз відбувся всупереч обставинам: повністю онлайн, без жодної репетиції. Не усі, хто долучилися до його створення, живі. "В кубі" відрізняється від попередніх повноформатників тематикою: усі пісні пов’язані з війною, флешбеками зі служби, спогадами та мріями про мирне життя. Під легку музику інді-гурт пропонує зануритися у їхню рефлексію останніх двох років. До мініальбому, крім раніше виданих аудіоадаптацій віршів Максима Кривцова ("Завтра?" та спільний з дуетом "Tember Blanche" "Метаморфосінь") і синглу "Альбедо", увійшли ще дві інші композиції – "Оболонський біт" та "Флешбеки".

LATEXFAUNA – Sweet

Жанр релізу: синтіпоп, поп.
Дата релізу: 06.09.2024

Гурт LATEXFAUNA видав влучний синтіпоп для прогулянок Подільським районом. Завдяки саундпродюсерській роботі Євгена Філатова з проєкту "The Maneken" пісня сповнена електронних ноток. Лірика синглу "Sweet" нагадує вірші шістдесятників за своєю вишуканістю та інтелігентними художніми образами. Ідеальний продакшн та красива лірика – запорука для хіта місяця чи навіть року.

Ігор Кайдаш – Я не хочу бути один

Жанр релізу: бедрумпоп, постпанк.
Дата релізу: 06.09.2024

Автор минулорічного хіта "Цього вартує кохання" нагадує про себе новим синглом. "Я не хочу бути один" – літня пісня, у якій ліричний герой то прагне бути на самоті, то боїться її.

Три різні куплети розкривають мінливість головного героя, а пришвидшені постпанкові мотиви додають особливого настрою до нового експерименту від Ігоря Кайдаша.

Vitryla – Ти є все

Жанр релізу: спокенворд, альтернативний рок.
Дата релізу: 06.09.2024

Олександр Строй знову повертається до улюбленої декламації віршів під атмосферний альтернативний рок. "Ти є все" – про кохання ліричного героя, яке для нього є втіленням усього.

Typeled – Плівки

Жанр релізу: інді-фолк.
Дата релізу: 06.09.2024

"Typeled" продовжує серію ностальгійних композицій після альбому "Паперові міста". Новий сингл "Плівки" присвячено плівкам – носіям гарних спогадів. Під меланхолійний повільний темп інді-фолку ліричний герой спочатку сумує за моментами, що вже ніяк не повернути. Утім згодом народжується надія, що далі буде ліпше.

Околиця, Electrobirds – Станемо іншими

Жанр релізу: постпанк, альтернативний рок.
Дата релізу: 06.09.2024

Кросовер одеситів "Electrobirds" та "Околиці", який перетворився у пісню про вимушене розтавання. Це історія про те, коли відпускати нестерпно боляче, але усі спроби зупинити виявляються марними. Сингл вийшов невимовно меланхолійним та журливим завдяки постпанковим мотивам, що приніс гурт "Electrobirds" для виконавиці "Околиця".

Grayshapes – Завтра (Не) Настане

Жанр релізу: металкор.
Дата релізу: 04.09.2024

Після загального підсумку спільних робіт мініальбомом "Початок Кінця", металкор-проєкт "Grayshapes" випустив сингл про спроби докричатися в інше життя. На запис пісні гурт спонукала втрата родича вокаліста. Тому робота має особистий підтекст для виконавців. Сингл "Завтра (Не) Настане" має куди чистіший звук, ніж попередня робота, та продовжує рефлексувати теми, особливо актуальні у час війни.