Боба Ділана звинуватили в сексуальному насильстві над 12-річною. У співака заперечують

Співака Боба Ділана звинуватили у сексуальному насильстві над неповнолітньою, повідомляє AFP.

Позов до Верховного суду штату Нью-Йорк подала жінка, яка стверджує, що музикант вчинив щодо неї сексуальне насильство в 1965 році. 

На той момент позивачці, яка в документах назвалася J.C. (Джей Сі), було 12 років. Музикантові було 23 роки.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин

За словами позивачки, Боб Ділан давав їй алкоголь та наркотики, погрожував їй та в результаті "багато разів сексуально знущався з неї".

Жінка звинуватила співака в тому, що в неї з'явились психологічні травми, зокрема тривога та депресія. Каже, що їй доводилося неодноразово звертатися до лікарів.

Позивачка вимагає відшкодувати їй збитки, однак сума коштів не вказується.

У Ділана заперечують звинувачення. Представник співака зазначив, що "твердження 56-річної давності не відповідає дійсності й буде рішуче оскаржене в суді".

За інформацією видання Variety, позов проти Ділана подали у межах закону штату Нью-Йорк 2019 року про дітей-жертв. Він дозволяє протягом двох років подавати заяви про насильство над дітьми без терміну давності. Позов надійшов до суду за добу до закінчення дії закону.

Боб Ділан – американський музикант і композитор. Нині йому 80 років. Найвідомішими його піснями є The Times They Are A-Changin, Knockin’ On Heaven’s Door, Like a Rolling Stone. Музикант отримав Нобелівську премію з літератури у 2016 році.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Telegram: тільки корисна інформація для українських родин