Обличчям свіжого номера Time вперше став трансгендерний чоловік

Обличчям свіжого номера журналу Time став американський актор Еліот Пейдж, який заявив про свою трансгендерність у грудні 2020 року.

Фотографію обкладинки опублікували в інстаграмі журналу.

У своєму першому інтерв’ю в ролі трансгендерного чоловіка Пейдж розповів, що він досі в процесі пізнання і розуміння себе.

Актор поділився, що ще в дитинстві хотів бути схожим на хлопчика і просив коротко підстригти його. 

Зніматися в кіно та серіалах він почав з 10 років, через що змушений був носити довге волосся і виглядати, за його словами, певним чином.

Також, як розповів Пейдж, він страждав від панічних атак і більш зрілому віці, його обтяжувала увага преси до його зовнішності. 

"Я не впізнавав себе. Довгий час я навіть не міг дивитися на свої фото", – зізнався Пейдж, додавши, що йому було непросто дивитися і свої фільми, особливо ті, де його ролі були більш жіночними.

Також він поділився, що зробив операцію з видалення грудей і це, каже, дозволило остаточно прийняти себе.

Утім, актор підкреслив, що трансгендерність не обов'язково передбачає операції: деяким людям це не потрібно, деяким це недоступно.

Зараз він планує допомагати трансгендерним людям. Актор виступає за розширення прав транслюдей і шукає нові проекти

1 грудня 2020 року акторка Елен Пейдж оголосила себе трансгендером і змінила ім'я на Елліот Пейдж на своїй сторінці в Twitter. Пейдж закликав вживати щодо себе займенники "він / вони". Він також сказав усім трансгендерам, які зіткнулися з насильством і цькуванням, що він робить все для того, щоб "змінити цей світ на краще".

До камінг-ауту Пейдж знявся у таких фільмах, як "Джуно", що отримав Оскар у 2007 році.