Нові подробиці в справі репера P. Diddy: 3000 осіб повідомили, що зазнали жорстокого ставлення
Шон (P. Diddy) Комбс. Фото: Reuters

Американському реперу Шону (P. Diddy) Комбсу висунули понад 100 нових звинувачень у сексуальному насильстві, зґвалтуванні та сексуальній експлуатації, заявив адвокат потерпілих Тоні Базбі. Про це повідомляє BBC.

Адвокат зазначив, що серед ймовірних жертв також є неповнолітні особи, які зазнали жорстокого поводження, коли їм було всього дев’ять років. Він припустив, що існувала схема, коли жертвам зазвичай перед зґвалтуванням пропонували напої, що містили наркотичні домішки.

Адвокатка репера Еріка Вольфф заперечує звинувачення, стверджує, що вони брехливі та наклепницькі.

У коментарі для BBC адвокатка Дідді зазначила, що репер із нетерпінням чекає, аби довести свою невинуватість та виправдати себе в суді.

Водночас юридична група AVA, що працює з Тоні Базбі, заявила, що отримала майже 3000 телефонних дзвінків від людей, які заявили про жорстоке поводження з боку музичного магната.

Судовий позов проти Шона (P. Diddy) Комбса

Шон Комбс був заарештований минулого тижня, йому висунули кримінальне звинувачення у координації зі злочинним угрупованням, яке займалося секс-торгівлею, примусовою працею й іншими злочинами. Наразі він перебуває під вартою після відмови у звільнення під заставу, яку він оскаржує.

Загальна кількість передбачуваних жертв, яких представляє Тоні Базбі, становить 120 осіб, половина з яких чоловіки та жінки, що походять із понад 25 штатів США.

25 жертв стверджують, що були неповнолітніми. Це перший випадок, коли Дідді звинуватили в сексуальному насильстві над дітьми. Попередньо відомо, що звинувачення стосуються періоду з 1991 року до цього року. Інциденти відбувалися у Лос-Анджелесі, Нью-Йорку та Маямі, більшість з яких у 2015 році.

За словами адвоката, більшість позивачів повідомили, що насилля відбулося після вечірок, організованих Шоном Комбсом.

Один із позивачів, якому на той час було дев’ять років, стверджує, що зазнав сексуального насилля з боку Дідді та його товаришів у студії звукозапису під час того, як намагався укласти контракт із запису.

Інший чоловік, що на той момент був неповнолітнім, також розповідає, що Комбс запевнив його, що він стане "зіркою", проте спочатку потрібно відвідати репера одного без батьків. Опинившись у приватній зоні, репер потім попросив хлопця зайнятися з ним оральним сексом.

Також адвокат Базбі долучив справу 15-річної дівчини, яка стверджує, що її доправили до Нью-Йорка на вечірку, організовану Дідді, а згодом вона була зґвалтована ним та іншими.

Відомо, що це не колективний позов. Для кожної ймовірної жертви будуть подані індивідуальні справи.