Польський Forbes радить підписатися на 14-річну українську блогерку в LinkedIn

Польське видання Forbes Woman внесло 14-річну українську блогерку Кіру Сухобойченко у перелік 25-ти топ-блогерок мережі LinkedIn, на яких варто підписатися.

Про це пише Укрінформ.

"У мене навіть жодної думки не виникло, що 14-річну дівчинку з українським прізвищем можуть включити в такий поважний рейтинговий список польського LinkedIn і ще й написати про це в Forbes Women Polska. Це ще один доказ того, що незалежно від віку та національності, результат щоденної праці може бути помічено. Це доказ того, що я йду в правильному напрямку", – зазначила дівчина.

Кіра Сухобойченко своїм стартапом декілька років тому звернула увагу на проблему надмірного навантаження дитячих спин через важкі рюкзаки.

Читайте також: Українка створює гіперреалістичні торти. Її роботами зацікавилися світові ЗМІ

"Моєю метою було створити легкий рюкзак на основі подушки, виготовленої з газу, подібного гелію" – пояснювала Кіра. І додає, що поки вчені вирішують як реалізувати її проєкт, ця ідея перетворилася на міжнародний рух "Flying Bag", який вже об’єднує багато дітей та дорослих з усього світу.

З цим проєктом дівчина перемогла в Польщі у конкурсі "Дитячі стартапи".

У 2018 році вона виступила ініціатором створення Міжнародного дня рюкзака.

Її дописи в LinkedIn – це історії з життя, поради з власного досвіду, цікаві пости на різні теми з усього світу. Переважає освітня тематика.

Відомо, що Кіра переїхала з батьками до Польщі із Криму після окупації півострова в 2014 році.