Різ Візерспун продала компанію, що зняла серіал "Велика маленька брехня", за $900 млн

Акторка Різ Візерспун продає свою компанію Hello Sunshine, яка випустила такі серіали як "Велика маленька брехня" і "Ранкове шоу", повідомили The Wall Street Journal, Variety.

Компанію Візерспун, за даними ЗМІ, купив стартап колишніх керівників Disney – Кевіна Маєра і Тома Стеггса.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин

Відомо, що Різ Візерспун і її партнерка по Hello Sunshine Сара Харден збережуть "істотні частки" в бізнесі і будуть відповідати за роботу компанії. Також вони увійдуть до ради директорів.

За даними WSJ, Hello Sunshine оцінена в $900 млн. Стартап Blackstone направить на викуп акцій Hello Sunshine у діючих інвесторів більше $500 млн. Деякі керівники переведуть капітал, що залишився в частки нової компанії.

Довідково: Hello Sunshine – американська медіа-компанія, заснована у 2016 році акторкою і продюсеркою Різ Візерспун, яка стала відома у світі за роллю головної героїні у фільмі "Білявка в законі". А також її партнером Сетом Родські. Завдання компанії - розповідати жіночі історії в кіно, на телебаченні і на цифрових платформах. У портфоліо компанії входять такі серіали як "Ранкове шоу", "Велика маленька брехня", "І всюди тліють пожежі", фільм "Зникла" та інші проекти. Hello Sunshine належить книжковий клуб Reese's Book Club і кілька подкастів на тему фемінізму. Візерспун сама відбирає романи для екранізації, а потім бере участь у виробництві кіно або серіалу за мотивами книги.

Читайте також: Amazon зняв серіал "Володар перснів": він найдорожчий в історії

  • Раніше WSJ розповідала що компанією Візерспун цікавиться Apple. Джерела видання припускали, що Hello Sunshine можуть оцінити в $1 млрд.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Telegram: тільки корисна інформація для українських родин