У Британії застосунок для молоді збирає знижки на здорову їжу. Як це працює

Молодь Великої Британії отримує ваучери та промокоди на сотні продуктів здорової їжі за допомогою спеціального застосунку.

Про це пише PostEat.

Застосунок називається SMASH і безкоштовний він для користувачів віком від 13 до 24 років.

"Щоб почати користуватись знижками, користувачі повинні зробити селфі, щоб пройти сканування віку обличчя, яке використовує технологію Yoti", – йдеться в повідомленні.

У Британії застосунок для молоді збирає знижки на здорову їжу. Як це працює
Скріншот з сайту smash-app.co.uk

Доступ до знижок на здорову їжу можна отримати за допомогою сканування QR-коду, онлайн-кодів продуктів, доставлених до дверей користувачів, або надрукованих заздалегідь ваучерів, щоб використовувати їх як готівку у великих супермаркетах.

Схоже: У Великобританії вирішили боротися з ожирінням, заборонивши батончики біля кас магазинів

Користувачі можуть також відфільтрувати меню за ціною, продавцем та будь-якими дієтичними вимогами.

Всі продукти із Smash відповідають структурі поживних речовин, розробленій дієтологом Дженні Росборо. А розробкою самого застосунку керував  колишній директор KFC Кріс Холмс.

Smash запустили минулого тижня. Наразі доступні знижки на понад 300 продуктів від 55 брендів продуктів харчування. Серед відомих брендів додаток підтримали Graze, Whitworths, Ugly Drinks, This, Meatless Farm та Deliciously Ella. Також за допомогою QR-код можна отримати знижки у ресторанах Zizzi, Yo Sushi та Tortilla.