У США подружжя влаштувало справжню майстерню Санти, чим врятували Різдво не в одному домі

Подружжя пенсіонерів влаштували за своїм будинком справжню майстерню Санти в Дезерт-Хот-Спрінгс, Каліфорнія, де виробляють іграшки для дітей.

Про це пише CNN. 

"Після виходу на пенсію мені стало нудно, і мені потрібно було чимось зайнятися", – сказав CNN 72-річний Майк Салліван, ветеран. 

Тому пара пішла на гурток деревообробки, і одним з їхніх проєктів було створення іграшок для дітей. 

Майк і Джуді Салліван майже кожен день проводять в майстерні. Майк купує пиломатеріали, свердла і пили і робить викрійки – відрізаючи і шліфуючи. Джуді – контролер якості і декоратор. Ще вона фарбує і прикрашає спреєм. 

У США подружжя влаштувало справжню майстерню Санти, чим врятували Різдво не в одному домі
Майк і Джуді Салліван. Фото: Сьєрра Саліван

У цьому році іграшки їхньої роботи були особливо необхідні, так як багато батьків залишилися без роботи через вплив пандемії коронавірусу на економіку. 

Дивіться також: Добрий жест на 28 людей. У США клієнт ресторану зробив різдвяний подарунок персоналу

Так подружжя роздає багато іграшок за межами свого будинку в долині Коачелла: в дитячих садках, притулках, місії порятунку і церквах. 

Вони відправляли іграшки поштою навіть в Індіану і Техас. 

Мало того, що іграшки безкоштовні, пара оплачує доставку, хоча визнають, що це стає непросто.

Пара робить поїзди, автомобілі, вантажівки, тварин, птахів. Ще вони роблять розвиваючі іграшки: пазли з алфавітом, пазли, укладальники з блоками різного розміру на жердині. 

Хоча дерево може здатися старомодним, дочка Саллівана Сьєрра каже, що її дворічний син так не вважає.

"У нього є всілякі іграшки, і його улюблена річ, з якою він грає, – це потяг, який зробив йому мій батько", – поділилася Сьєрра.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Instagram: тільки корисна інформація для українських родин

За її словами, в минулому році її батьки витратили $19 000 зі своєї кишені на товари. Клуб деревообробки, до якого належить пара, зазвичай вносить ще $3 000. 

"Ми не багато гуляємо і не витрачаємо багато грошей на несерйозні речі", – пояснив Салліван. За підтримки своїх дітей вони заснували фонд допомоги GoFundMe. 

Майк сподівається, що будь-хто, хто захоче різдвяний подарунок в наступному році, звернеться до нього, і він зробить все можливе, щоб доставити його їм, де б вони не не жили. 

Він також хоче купити лазерний принтер, щоб робити вдвічі більше іграшок.

Цьогоріч подружжя виготовило 1 400 іграшок.