Кращі серіали 2024. Список переможців "Еммі"
Фото: Robert Gauthier / Los Angeles Times

15 вересня, відбулася 76-та церемонія вручення премії "Еммі", про це повідомляє Los Angeles Times.

Цікаво про здоровий спосіб життя на YouTube-каналі LIGA Life

Американський історичний серіал "Шьоґун" від FX претендував на 25 статуеток, здобув перемогу в більшості головних номінацій і зібрав 18 нагород.

Втім, нагороду за найкращий комедійний серіал отримала стрічка — "Хитрощі".

Переможцем номінації "Найкращий актор комедійного серіалу" визнали Джеремі Аллен Вайт за роль кулінарного генія Кармена Берзатто у серіалі "Ведмідь". Цей серіал встановив рекорд нагород за комедійний сюжет, отримавши 11 статуеток. Звання найкращої актриси комедійного серіалу отримала Джин Смарт за роль Дебори Венс у серіалі "Хитрощі", який Американська телевізійна академія визнала найкращим комедійним серіалом.

У номінації найкращий мінісеріал переміг британський проєкт "Оленя" від Netflix, де розповідається моторошна історія бармена, якого переслідує клієнтка. Творець "Оленя" Річард Гадд, який створив серіал на основі своєї реальної історії та зіграв головну роль, також отримав нагороди за акторську та сценарну майстерність у серіалі.

Найкращим реаліті-шоу стали "Зрадники"; нагороду за найкращий телевізійний фільм отримав "Quiz Lady"; статуетку в номінації найкраще ток-шоу віддали "The Daily Show" на телеканалі Comedy Central.