Apple платитиме жителям Сінгапуру за здоровий спосіб життя

В рамках дворічної ініціативи LumiHealth компанія Apple зобов'язується виплачувати $380 кожному сінгапурцю, який дотримуватиметься правильного харчування, режиму сну та займатиметься спортом. Результати відстежуватимуть за допомогою Apple Watch.

Заступник прем'єр-міністра Сінгапуру Генґ Сві Кіт зазначив, що попри те, що наразі усі борються з пандемією COVID-19, необхідно продовжувати інвестувати у майбутнє. “Немає кращого вкладення, ніж у власне здоров’я. Це партнерство між Сінгапуром і Apple дозволить сінгапурцям вести більш здоровий спосіб життя.”

Усі охочі повинні зареєструватись у застосунку LumiHealth, який відстежуватиме як учасники займаються фітнесом, плаванням, йогою, медитацією, наскільки правильно харчуються і чи дотримуються режиму сну.  

Програма ставить перед користувачами індивідуальні цілі залежно від їхнього віку, статі та ваги. LumiHealth також нагадуватиме користувачам пройти медичний огляд та імунізацію, спонукатиме брати участь у челенджах, спрямованих на покращення сну, концентрації уваги та харчових звичок.