На власників якої породи собак більше реагують в застосунках для знайомств. Експеримент

У застосунках для знайомств люди, в яких на фото профілю є їхній пухнастий друг, приваблюють більше уваги. Але виявилося, що мати власну собаку недостатньо, щоб підвищити ваші шанси на успіх в таких застосунках.

Британська фірма Canine Cottages, дружня до собак, провела експеримент, власники яких собачих порід користуються більшою популярністю.

Вони створили підроблені профілі в додатках для знайомств, використовуючи фотографії людей з різними породами собак, і спостерігали, скільки лайків і свайпів вони отримали. 

Дослідники помітили закономірність і побачили, що одні породи "діють" краще, ніж інші.

Дивіться також: Собача математика. Скільки насправді грошей, часу, сил і нервів іде на утримання собаки

У той час, як чоловіки віддають перевагу жінкам з Стаффордширським бультер'єром, жінки, швидше за все, віддадуть перевагу чоловікам, які позують з Джеком Расселом.

Чоловіки також цікавилися б Чихуахуа і змішаними породами – метисами

Жінки схилялися до Лабрадорів або Кокапу

Переглядаючи решту списку, для чоловіків:

  1. Стаффордширський бультер'єр (121 реакція)
  2. Чихуахуа (110 реакцій)
  3. Метиси (104 реакцій)
  4. Кокапу (101 реакція)
  5. Джек Рассел (90 реакцій)
  6. Німецька вівчарка (84 реакції)
  7. Кокер-спанієль (82 реакції)
  8. Лабрадор (70 реакцій)
  9. Французький бульдог (65 реакцій)
  10. Ши-тцу (62 реакцій).

Для жінок: 

  1. Джек Рассел (20 реакцій)
  2. Кокапу (19 реакцій)
  3. Лабрадор (18 реакцій)
  4. Змішані породи (17 реакцій)
  5. Німецька вівчарка (15 реакцій)
  6. Французький бульдог (13 реакцій)
  7. Чихуахуа (12 реакцій)
  8. Ши-тцу (11 реакцій)
  9. Кокер-спанієль (10 реакцій)
  10. Стаффордширський бультер'єр (9 реакцій).

"Додавання фотографії собаки може бути відмінною ідеєю, якщо ви хочете домогтися успіху в побаченні. Це миттєвий криголам, який дозволяє легко почати розмову. Це також показує, що вони активні й добрі", – пояснив Daily Mail експерт з побачень Джеймс Прис.

Дослідження проводилося виключно між гетеросексуальними парами в Великобританії. Хоча кореляція може бути сильною, переваги порід собак, ймовірно, будуть відрізнятися географічно. 

Методологія проведення експерименту: Використовуючи зображення одного чоловіка і однієї жінки, дослідники створили десять різних профілів знайомств для кожного, причому всі десять були з різними собаками. Чоловічі профілі були розподілені за трьома додатками для знайомств: три – на Hinge, три – на Bumble і чотири – на Tinder. Жіночі профілі розподілили так: три – на Hinge, три – на Tinder і чотири – на Bumble. Дослідники використовували преміум-версії цих додатків.Місце розташування – на території Великобританії, віковий діапазон – від 18 до 45 років. Профілі провисіли в додатках тиждень. Дослідники кажуть, що не спілкувалися з людьми в застосунках і всі профілі були негайно вилучені з додатків після закінчення експерименту.