Зміст:
  1. Аколіт
  2. Гітлер і нацисти: Зло на лаві підсудних
  3. Ласун
  4. Стати Карлом Лагерфельдом
  5. Квіні
  6. Презумпція невинуватості
  7. Хлопаки
  8. Дім дракона
  9. Ведмідь
  10. Шоу 90-х
Цей червень підготував чимало цікавих прем'єр на різний смак. LIGA.Lifе розповідає про серіали, які можна буде подивитися цього місяця.

Аколіт

Дата виходу: 4 червня

Цікаво про здоровий спосіб життя на YouTube-каналі LIGA Life

Сезон: 1

Де дивитися: Disney+

Про що:

Дія "Аколіта" відбуватиметься в останні дні розквіту Республіки в "галактиці похмурих таємниць і сили темної сторони, що росте", приблизно за 100 років до подій фільму "Зоряні війни. Епізод I: Прихована загроза". Колишній падаван возз’єднується зі своїм майстром-джедаєм, щоб розслідувати серію злочинів. Однак сили, з якими вони стикаються, є зловіснішими, ніж вони могли очікувати.

Гітлер і нацисти: Зло на лаві підсудних

Дата виходу: 5 червня

Сезон: 1

Де дивитися: Netflix

Про що:

Захопливий документальний серіал про піднесення, правління та розплату Адольфа Гітлера й нацистів від періоду перед Другою світовою до Голокосту й Нюрнберзького процесу.

Ласун

Дата виходу: 5 червня

Сезон: 3

Де дивитися: Netflix

Про що:

Після руйнівного катаклізму, Ґас — напівхлопчик-напіволень — разом з групою людей таких, як він, дітей-гібридів, починає шукати відповіді на запитання.

Стати Карлом Лагерфельдом

Дата виходу: 5 червня

Сезон: 1

Де дивитися: Disney+

Про що:

Історія сходження легендарного модельєра Карла Лагерфельда (1933-2019) на вершину світу моди Парижа, яке почалося у 1972 році, коли він був ще нікому не відомим дизайнером готового одягу, а також про  суперництво із засновником дому моди Yves Saint Laurent П'єром Берже та відносини з денді Жаком де Башером.

Квіні

Дата виходу: 7 червня

Сезон: 1

Де дивитися: Disney+

Про що:

Квіні — 25-річна британка з Ямайки, яка живе у південному Лондоні. Вона поєднує в собі дві культури, проте розуміє, що не належить повністю жодній з них. Квіні шукає розради після того, як вона безладно розійшлася зі своїм хлопцем. Щоб рухатися далі, головна героїня розуміє — вона має подолати своє минуле.

Презумпція невинуватості

Дата виходу: 12 червня

Сезон: 1

Де дивитися: Apple TV

Про що:

Жахливе вбивство сколихує прокуратуру Чикаго, коли її співробітника підозрюють у скоєнні злочину, а сам обвинувачений змушений боротися за збереження своєї сім’ї.

Хлопаки

Дата виходу: 13 червня

Сезон: 4

Де дивитися: Prime Video

Про що:

Події серіалу розгортаються у світі, де існують супергерої. Саме вони є справжніми зірками. Їх всі знають і люблять. Але за ідеальним фасадом ховається набагато більш похмурий світ наркотиків і сексу, а більшість героїв — в житті не найприємніші люди. Для контролю за супергероями ЦРУ створює спеціальний загін, неофіційно відомий як "Пацани", суворі члени якого завжди готові поставити зарозумілого героя на місце найжорстокішим способом.

Дім дракона

Дата виходу: 16 червня

Сезон: 2

Де дивитися: HBO

Про що:

Члени дому Тарґарієнів залишають приречену Валірію і вирушають на захід, де знаходять величезну територію, населену ворожими королівствами.

Ведмідь

Дата виходу: 27 червня

Сезон: 3

Де дивитися: FX

Про що:

Молодий шеф-кухар повертається до Чикаґо, щоб керувати сімейним рестораном.

Шоу 90-х

Дата виходу: 27 червня

Сезон: 2

Де дивитися: Netflix

Про що:

Кітті та Ред Формани вітають нове покоління підлітків у своєму підвалі, коли їхня онука Лея вирішує провести літо у Вісконсині.