Зміст:
  1. Кульгаві коні
  2. Збреши мені
  3. Чудова пара
  4. Вечір бою: Пограбування на мільйон доларів
  5. Сеульська братва
  6. Старий
  7. Острів мільярдерів
  8. Емілі в Парижі
  9. Як померти на самоті
  10. Великий потенціал
  11. Це все Аґата
  12. Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів
  13. Фрейзер
  14. Пінгвін
  15. Королева лиходіїв
  16. Пенелопа
  17. Нічна родина
  18. Спіраль

Цікаво про здоровий спосіб життя на YouTube-каналі LIGA Life

На вересень 2024 року стримінги підготували для глядачів найрізноманітніші серіальні новинки. Ніколь Кідман у детективній драмі "Чудова пара" від Netflix, Колін Фаррелл у ролі зловісного "Пінгвіна" з Ґотема від HBO та Гері Олдмен у продовженні легендарних "Кульгавих коней" на Apple TV+. Що вже казати про "Емілі в Парижі", чиї пригоди занесуть американку аж до Рима. Цього місяця кожен знайде серіал на свій смак. З чого обрати — дізнавайтеся у матеріалі.

Кульгаві коні

Дата виходу: 4 вересня

Сезон: 4

Де дивитися: Apple TV+

Про що:

У центрі дотепної шпигунської драми — команда агентів-невдах MІ5 та їхнього нестерпного боса Джексона Лемба. У новому сезоні вони знову рятуватимуть Велику Британію від ворогів.

Цього разу справа розпочинається з вибуху в центрі Лондона. Він підриває особисті таємниці, розхитуючи й без того нестабільні основи Slough House — своєрідного "чистилища" для відмовників MI5. Зокрема, сюжет розвивається навколо Девіда Картрайта, перспективного розвідника, який після фатальної помилки під час тренувань опинився у команді Лемба.

Збреши мені

Дата виходу: 4 вересня

Сезон: 2

Де дивитися: Hulu

Про що:

Це історія Люсі Олбрайт та Стівена Демарко, які розірвали свої бурхливі та п’янкі стосунки після чергової сварки. Ситуація загострюється, коли вони повертаються до коледжу й опиняються в колі друзів. Шляхи Люсі та Стівена весь час перетинаються — і це не може залишати їх байдужими одне до одного.

Чудова пара

Дата виходу: 5 вересня

Сезон: 1

Де дивитися: Netflix

Про що:

Амелія Сакс збирається вийти заміж за чоловіка з однієї з найбагатших родин у Нантакеті. Її майбутня свекруха, відома письменниця Ґрір Ґаррісон Вінбері, не шкодує грошей на підготовку весілля, яке має стати головною подією сезону. Але коли в день Х на пляжі знаходять труп, усі таємниці виходять назовні й починається справжнє розслідування. Несподівано кожен стає підозрюваним.

Вечір бою: Пограбування на мільйон доларів

Дата виходу: 5 вересня

Сезон: 1

Де дивитися: Peacock

Про що:

Серіал розповідає про збройне пограбування в ніч історичного повернення Мухаммеда Алі на ринг у 1970 році. Ця подія змінила не лише життя однієї людини, але й остаточно перетворила Атланту на "Чорну Мекку".

Коли шахрай на прізвисько Курка організовує вечірку для найбагатших гостей країни на честь поєдинку, вона закінчується найнахабнішим пограбуванням в історії міста. Підозрюваний в організації злочину, Курка намагається очистити своє ім’я. Але в цьому спершу він має переконати свого старого ворога, одного із перших темношкірих детективів у десегрегаційній поліції міста.

Сеульська братва

Дата виходу: 11 вересня

Сезон: 1

Де дивитися: Disney+

Про що:

Відмовившись від пожиттєвої посади в іноземному університеті, Ю-бін повертається до Південної Кореї та починає працювати в відділку поліції з найнижчим рівнем розкритих злочинів у країні. Чи вдасться йому змінити ситуацію та які пригоди чекають на команду найнеосвіченіших детективів світу?

Старий

Дата виходу: 12 вересня

Сезон: 2

Де дивитися: Hulu

Про що:

Ден Чейз — оперативник ЦРУ, який покинув службу кілька десятиліть тому. Та після того, як на порозі його дому з’явилася група вбивць, він знову взявся за зброю.

У другому сезоні "Старий" і колишній помічник директора ФБР Гарольд Гарпер вирушать у подорож, щоб повернути викрадену доньку Дена — Емілі Чейз. Коли ставки зростають і секрети розкриваються, у дівчини настає криза ідентичності.

Острів мільярдерів

Дата виходу: 12 вересня

Сезон: 1

Де дивитися: Netflix

Про що:

Джулі Ланге — безжальна власниця норвезького сімейного бізнесу Marlax. Вона планує вороже поглинути місцевого конкурента, щоб стати найбільшим у світі виробником лосося. До чого призведе суперництво між двома родинами, які протиставляють старі традиції новим амбіціям, — дивіться у серіалі.

Емілі в Парижі

Дата виходу: 12 вересня

Сезон: 4 (друга частина)

Де дивитися: Netflix

Про що:

Романтичні пригоди американки Емілі в Парижі продовжуються. Новий сезон серіалу розділили на дві частини: перша вже вийшла 15 серпня, а друга запланована на 12 вересня. Глядачам покажуть не лише те, як Емілі намагається вибратися з любовного трикутника з Габріелем та Каміллою, але і як свої складні дилеми розв’язують Мінді та Сільві. До того ж зміниться географія серіалу: окрім Парижа головна героїня завітає до французьких Альп та Рима.

Як померти на самоті

Дата виходу: 13 вересня

Сезон: 1

Де дивитися: Hulu

Про що:

Мелісса — розорена працівниця аеропорту Джона Кеннеді, яка ніколи у своєму житті не була закохана. Вона розучилася мріяти, та один нещасний випадок змушує жінку переглянути своє життя, відмовитися від компромісів і насамперед думати про себе.

Великий потенціал

Дата виходу: 17 вересня

Сезон: 1

Де дивитися: Hulu

Про що:

Морган сама виховує трьох дітей і працює прибиральницею в поліцейському відділку. Одного разу під час роботи вона випадково натрапляє на папку з нерозкритим злочином і завдяки винятковому інтелекту швидко впорядковує всі факти.

На це звертають увагу поліцейські, які запрошують Морган до роботи над розслідуванням як консультантку. Натомість вона просить відновити розслідування та знайти свою першу справжню любов і батька старшої доньки, який зник безвісти 15 років тому.

Це все Аґата

Дата виходу: 18 вересня

Сезон: 1

Де дивитися: Disney+

Про що:

Серіал розповідає про героїню Marvel Comics Аґату Гаркнесс і є спінофом історії "ВандаВіжен". Після звільнення з аномалії Веств’ю героїня залишається безпомічною. Вона прагне повернути свою силу і для цього знаходить неочікуваних союзників.

Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів

Дата виходу: 19 вересня

Сезон: 2

Де дивитися: Netflix

Про що:

Захоплива кримінальна драма на основі реальних подій розповідає історію братів Менендесів, засуджених за вбивство власних батьків у Беверлі-Гіллз у 1989 році. Хоча обвинувачення стверджувало, що мотивом стала спадщина, Лайл і Ерік заявляли про роки жорстокого поводження.

Це друга частина антології "Чудовиська" від Netflix, яка розповідає про відомих убивць і маніяків. Перша вийшла у 2023 році — в центрі її сюжету був американський серійний убивця Джеффрі Дамер, жертвами якого стали 17 юнаків і чоловіків у період між 1978 та 1991 роками.

Фрейзер

Дата виходу: 19 вересня

Сезон: 2

Де дивитися: Paramount+

Про що:

У минулому сезоні психіатр Фрейзер Крейн без попередження приїхав до свого дорослого сина Фредді у Бостон, щоб налагодити з ним стосунки. Тепер чоловік розпочав новий етап свого життя та планує здійснити одну чи навіть дві давні мрії. Що з цього вийде та які веселі пригоди чекають на Фрейзера, його друзів і близьких — можна буде побачити у продовженні історії.

Пінгвін

Дата виходу: 19 вересня

Сезон: 1

Де дивитися: HBO

Про що:

Після подій "Бетмена" Освальд Кобблпот, він же Пінгвін, намагається захопити владу в злочинному світі Ґотема. Він робить успіхи, та на шляху з’являється Софія Фальконе — донька колишнього кримінального боса Кармайна Фальконе, чиє місце прагне зайняти Освальд. Вона розпочинає жорстоку боротьбу з Кобблпотом за владу, яка руйнує його імперію.

Королева лиходіїв

Дата виходу: 19 вересня

Сезон: 1

Де дивитися: Netflix

Про що:

Ця напівбіографічна драма розповідає історію японки, яка у 1980-ті, в розквіт жіночої професійної боротьби, перетворилася на кровожерливу рестлерку. Молода дівчина мріяла про ринг і славу, але налаштувала проти себе цілу націю.

Пенелопа

Дата виходу: 24 вересня

Сезон: 1

Де дивитися: Netflix

Про що:

Молодіжний серіал розповідає про 16-річну дівчину, яка почувається не на своєму місці в сучасному суспільстві. Героїня залишає батьків і вирушає у подорож, яка приводить її до невідомих місць. На шляху дівчина зустрічає нових друзів, отримує нові враження та віднаходить своє місце у світі.

Нічна родина

Дата виходу: 25 вересня

Сезон: 1

Де дивитися: Apple TV+

Про що:

Серіал створений на основі однойменного документального фільму та розповідає про Марігабі Тамайо — амбіційну й талановиту студентку-медикиню вдень, яка проводить свої ночі, рятуючи життя мешканців багатомільйонного Мехіко на борту родинної карети швидкої допомоги. Разом зі своїм батьком, братами й сестрами дівчина допомагає людям, щоб заробити на життя.

Спіраль

Дата виходу: 28 вересня

Сезон: 1

Де дивитися: Adult Swim

Про що:

За словами Шюїчі Сайто, друга головної героїні Кіріе Ґошіми, маленьке японське містечко Курозу прокляте. Воно пронизане спіралями, які помітні всюди — в рослинах, урагані й навіть у людях. Поступово кожен житель міста занурюється у вир подій, із якого неможливо вибратися.