Зміст:
  1. Вгамуй свій ентузіазм
  2. Злочин у раю
  3. Початкова школа Ебботт
  4. Коннери
  5. Луз: Світло серця
  6. Halo
  7. Один день
  8. Доброго ранку, Вероніко
  9. Новий образ
  10. Юний Шелдон
  11. Шоу Вінса Стейплса
  12. Зоряні війни: Бракована партія
  13. Сімʼя Сталлоне
  14. Сузір'я
  15. Чемпіонат світу Мессі: Сходження легенди
  16. Аватар: Останній захисник
  17. Трясовина
Цей лютий підготував чимало цікавих прем'єр на різний смак. LIGA.Lifе розповідає про серіали, які можна буде подивитися цього місяця.

Вгамуй свій ентузіазм

Дата виходу: 4 лютого

Сезон: 12

Де дивитися: HBO

Про що:

Творець серіалу "Сайнфелд" Ларрі Девід живе в Каліфорнії, він зайнятий чварами та інтригами з дружиною, товстим агентом, його агресивною дружиною та своїми друзями. Ларрі упертий, схильний до неврозів і постійно потрапляє в незручні ситуації.

Злочин у раю

Дата виходу: 4 лютого

Сезон: 13

Де дивитися: BBC Onе

Про що:

Дія детективного телесеріалу розгортається на невеликому острівці, розташованому в Карибському морі. Цей клаптик суші вже неодноразово змінював свого власника, опиняючись то під владою Франції, то Великої Британії, в результаті чого населення острова виявилося змішаним. Одного разу, за досить дивних обставин, вбивають британського детектива, який допомагав місцевій поліції в розслідуванні злочинів. Для розслідування цієї складної та заплутаної справи зі столиці Сполученого Королівства прибуває досвідчений інспектор Річард Пул. Він далеко не в захваті від свого нового завдання, тому що недолюблює тропіки, а найбільше мріє якнайшвидше повернутися додому. Пул навіть подумати не міг, що, розкривши цей злочин, йому доведеться залишитися на острові та зайняти місце вбитого детектива.

Початкова школа Ебботт

Дата виходу: 7 лютого

Сезон: 3

Де дивитися: ABC

Про що:

Декілька самовідданих вчителів працюють в одній із найгірше профінансованих державних шкіл, але не втрачають надії допомогти своїм учням отримати шанс на світле майбутнє.

Коннери

Дата виходу: 7 лютого

Сезон: 6

Де дивитися: ABC

Про що:

Після несподіваного повороту подій сімейство Коннерів з Ланфорда змушене мати справу з такими життєвими труднощами, з якими раніше ніколи не стикалося.

Луз: Світло серця

Дата виходу: 7 лютого

Сезон: 1

Де дивитися: Netflix

Про що:

Смілива школярка Луз, яку після трагічного випадку ростили добрі люди громади кайнґанґів, вирушає в подорож зі світляком, щоб дізнатися правду про своє коріння.

Halo

Дата виходу: 8 лютого

Сезон: 2

Де дивитися: Paramount+

Про що:

Історія про жорстоку війну із союзом інопланетних рас, де людство здає позиції, а останньою надією на виживання стає проєкт SPARTAN-II, ефективна зброя проти прибульців.

Один день

Дата виходу: 8 лютого

Сезон: 1

Де дивитися: Netflix

Про що:

Емма та Декстер проводять разом одну ніч після випускного, і їхні дороги розходяться. Але доля пов’язала їх назавжди. За мотивами роману Девіда Ніколлза.

Доброго ранку, Вероніко

Дата виходу: 14 лютого

Сезон: 3

Де дивитися: Netflix

Про що:

У пошуках злочинця, який полює на жертв із сайтів знайомств, недооцінена співробітниця поліції натрапляє на змову, що покриває пару з жахливою таємницею.

Новий образ

Дата виходу: 14 лютого

Сезон: 1

Де дивитися: Apple TV+

Про що:

Цей емоційно насичений серіал розповідає, як ікона моди Крістіан Діор і його сучасники Баленсьяга і Коко Шанель жили в часи Другої світової війни й започаткували сучасну моду.

Юний Шелдон

Дата виходу: 15 лютого

Сезон: 7

Де дивитися: CBS

Про що:

Батькам вундеркінда Шелдона доводиться непросто, адже особливий характер дев’ятирічного хлопчика створює чимало проблем. Його мати — людина, яка вірує, а батько, який працює шкільним тренером із футболу, любить проводити вечори біля телевізора. У головного героя непрості стосунки з однолітками, тому що його цікавлять не іграшки, а наукові експерименти.

Шоу Вінса Стейплса

Дата виходу: 15 лютого

Сезон: 1

Де дивитися: Netflix

Про що:

І знаменитий, і багатий — репер й актор Вінс Стейплс намагається дати раду проблемам та несподіванкам повсякденного життя в рідному місті.

Зоряні війни: Бракована партія

Дата виходу: 21 лютого

Сезон: 3

Де дивитися: Disney+

Про що:

Історія Бракованої партії, загону поліпшених клонів з унікальними особливостями, що розпочинається після завершення війн клонів та узурпації республіки імператором Палпатіном. Мисливцю, Ехо, Теху, Громилі та Хресту доведеться або адаптуватися і вижити, або померти, живучи минулим.

Сімʼя Сталлоне

Дата виходу: 21 лютого

Сезон: 2

Де дивитися: Paramount+

Про що:

Шоу розповідає історію життя актора Сильвестра Сталлоне з його дружиною та дочками.

Сузір'я

Дата виходу: 21 лютого.

Сезон: 1

Де дивитися: Apple TV+

Про що:

Джо — астронавтка, яка повертається на Землю після катастрофи в космосі та виявляє, що ключових моментів її життя, схоже, немає. Ця гостросюжетна космічна пригода досліджує темні сторони людської психології, а також відчайдушне прагнення однієї жінки розкрити правду про приховану історію космічних подорожей та повернути все, що вона втратила.

Чемпіонат світу Мессі: Сходження легенди

Дата виходу: 21 лютого

Сезон: 1

Де дивитися: Apple TV+

Про що:

Цей документальний мінісеріал покаже подорож п’ятьма чемпіонатами світу з футболу, яка завершиться тріумфальним 2022 роком. У хроніці чемпіонатів Мессі поділиться думками про свою кар’єру в національній збірній та розкаже про пережиті труднощі.

Аватар: Останній захисник

Дата виходу: 22 лютого

Сезон: 1

Де дивитися: Netflix

Про що:

Серіал розповідає про юного повітряного кочівника Аанґа, що прокидається у виснаженому війною світі. Разом із новими друзями Соккою і Катарою він вирушає в карколомну подорож, щоб стати тим, ким йому судилося — наступним Аватаром.

Трясовина

Дата виходу: 28 лютого

Сезон: 3

Де дивитися: Netflix

Про що:

Третя частина трилогії про мале польське містечко. На порозі тисячоліття старі справи набудуть нового змісту, а відомих героїв чекають зовсім нові злочини, кримінальні історії та незвичайні розгадки.