Атмосфера "лихих" 90-х у трейлері фільму Олега Сенцова "Носоріг". Його покажуть у Венеції

Трейлер до фільму Олега Сенцова "Носоріг" (Rhino), який презентують 10 вересня на Венеціанському кінофестивалі, з’явився в мережі, повідомив сам Сенцов на своїй фб-сторінці.

"Носоріг" розповідає про хлопця, який потрапляє до кримінального світу. Там він розпочинає свій кривавий шлях, що приведе його зовсім не туди, куди він очікував. Стрічка заснована на реальних подіях того часу. Ми показуємо правдиві 90-ті, де жорстокість була нормою, але не вмирала і надія". – йдеться в описі до фільму.

Трейлер фільму "Носоріг" дивіться за посиланням на офіційній сторінці стрічки у Facebook.

Картину покажуть 10 вересня в рамках кінофестивалю. Вона буде учасником конкурсу "Горизонти".

Сенцов почав працювати над стрічкою ще у 2012 році. Але через його незаконний арешт російськими спецслужбами у 2014 році та ув’язнення зйомки зупинилися до 2019 року.

Три стрічки представляють Україну на 78 Венеціанському кінофестивалі фільм Валентина Васяновича "Відблиск", картина Олега Сенцова "Носоріг" і словацько-чесько-українська копродукція Петера Керекеша "Цензорка".

Напередодні показали трейлер картини Васяновича "Відблиск" – першого українського фільму, який за останні 30 років змагається за головний приз кінофестивалю.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин