"Автентичні смаки України" – онлайн-гід від Google з гастрономічною картою і 3D-турами

Щоб підтримати розвиток туризму в Україні, Google запустив масштабний проєкт "Автентичні смаки". На сайті є гастрономічна карта, 3D-моделі національних парків у форматі Street View та навчальні курси.

Про це повідомили в пресслужбі українського офісу компанії.

Гастрономічна карта дозволяє вибрати регіон і відправитися у віртуальну мандрівку унікальними смаками України. 

Читайте також: Закохати світ в українську кухню. Збірник "Україна. Їжа та історія" можна завантажити собі

"Автентичні смаки України" – онлайн-гід від Google з гастрономічною картою і 3D-турами
Автентичні смаки України

Крім того, тут можна знайти популярні страви з різних куточків нашої країни, з описом, фотографіями та рецептами – від відомих полтавських галушок до гуцульського баноша. 

"Автентичні смаки України" – онлайн-гід від Google з гастрономічною картою і 3D-турами
Скріншот з сайту Автентичні смаки України

На сайті є і віртуальні 3D-тури традиційними виноробнями, сироварнями та унікальними ресторанними залами регіонів України.

А також тур 16-ма національними парками в 13 областях України:

А для тих, хто хоче розвивати туристичний бізнес, створили низку онлайн-проєктів, спрямованих на підвищення цифрових навичок для середнього та малого бізнесу, туристичних асоціацій, державних і громадських працівників туристичного сектора. 

Серед них вебінари, 7-годинний онлайн-марафон для понад 1300 учасників галузі, місцевих туристичних адміністрацій та неурядових організацій, серія практичних семінарів для спільноти Місцевих експертів Google.

Для керівників і власників компаній в туристичній галузі і готельно-ресторанного бізнесу створено спеціальний курс "Google для туризму: розвиток бізнесу онлайн", який складається з 7 інтерактивних тренінгів в онлайн-форматі.