Біллі Айліш випустила саундтрек до фільму "Барбі" – відео
Фото: Біллі Айліш / Instagram

Американська співачка Біллі Айліш випустила саундтрек до фільму "Барбі" — "What Was I Made For", який увійде до збірки Barbie the Album, пише Billboard.

Трек написали Айліш та її брат і співавтор Фіннеас спеціально для саундтреку до нового фільму Грети Гервіг. Фіннеас також продюсував пісню у своїй домашній студії в Лос-Анджелесі.

За словами співачки, режисерка стрічки "Барбі" Грета Гервіг ще взимку показала їй кілька незакінчених сцен з майбутнього фільму, і Айліш була так захоплена, що вони з братом написали саундтрек за одну ніч.

"Це відео змушує мене плакати. Воно так багато значить для мене, і я сподіваюся, що воно буде так само багато значити для вас", — написала співачка.

"What Was I Made For?" — ліричний трек, в якому сюжет подається від імені ляльки: Барбі дізнається, що вона — "просто річ, створена, аби її купили", і задається фактично екзистенційним питанням: "а що я маю відчувати?".

Разом з треком співачка представляє кліп. У відео співачка сидить за столом і розпаковує лялькові наряди з коробки Барбі. Айліш одягнена у жовту сукню та туфлі в стилі 60-х, як у Барбі, з високим білявим хвостом і пухким чубчиком.

Прем’єра фільму "Барбі" відбудеться 21 липня. За сюжетом Барбі та Кен залишають ляльковий світ, щоб потрапити у "реальне життя".