Зміст:
  1. Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів
  2. Астрал 5: Червоні двері
  3. Якби вона знала
  4. Заручник часу
  5. Найкращий бос
  6. Check-in у халепу
  7. Місія неможлива: Розплата. Частина перша
  8. Герої золотих масок
  9. Звіротачки
  10. Барбі
  11. Оппенгеймер
  12. Залізні метелики
  13. Маєток з привидами
Історія найвідомішої ляльки у світі та життя винахідника атомної бомби – цей липень підготував чимало цікавих прем'єр на різний смак. LIGA.Lifе розповідає про фільми, які виходять у прокат.

Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів

Прем'єра: 2 серпня.

Жанр: бойовик, комедія, мультфільм, пригоди, сімейний, фантастика, фентезі. 

У головних ролях: Роуз Бірн,  та ін.

Тривалість: 1 год 37 хв.

Про що

Ця романтична комедія розказує про Адама та Сару – молодят, які вирушають у медовий місяць у Венецію. Разом із ними їде Бав, найкращий друг нареченого, який постійно плутається під ногами. Але історія набуває ще неочікуванішого повороту, коли в Сару закохується привабливий гангстер Джорджіо.

Астрал 5: Червоні двері

Прем'єра: 6 липня.

Жанр: жахи. 

У головних ролях: Тай Сімпкінс, Патрік Вілсон, Роуз Бірн, Ендрю Естор, Хіам Аббас та ін.

Тривалість: 1 год 48 хв.

Про що

Нова частина успішної горор-франшизи "Астрал" на великих екранах. Щоб раз і назавжди покінчити з демонами минулого, Джош та його син-підліток Далтон мусять зануритися у потойбіччя глибше, ніж будь-коли, аби покінчити з моторошними жахіттями, що ховаються за червоними дверима.

Якби вона знала

Прем'єра: 6 липня.

Жанр: комедія, мелодрама. 

У головних ролях: Сігрід Тен Нейпел, Стіф де Бот, Таріх Янссен, Лоес Лука, Вікторія Кобленко та ін.

Тривалість: 1 год 35 хв.

Про що

Коли Міа відкриває власний квітковий магазин, чисто на інтуїції, вона зрештою буквально зустрічає чоловіка своєї мрії. 35-річна Міа хоче змінити своє життя. У неї є бажання мати сім'ю, але не бачить, що відбувається в найближчому майбутньому. Уві сні вона бачить, що проживає інше життя: власний квітковий магазин, оточений друзями, з любов'ю всього її життя та їхньою дитиною. Дослухаючись до своєї інтуїції, вона починає пригоди з відкриття свого квіткового магазину за допомогою Віоли, як вона мріяла. Тепер лише її принципів не вистачає для повноти картини. Завдяки її бездоганній інтуїції вона завжди знає, які квіти пасують її клієнтам, іноді ще до того, як вони запитають, і її бізнес стає успішним. Її особливий дар дозволяє їй допомагати людям.

Заручник часу

Прем'єра: 6 липня.

Жанр: трилер. 

У головних ролях: Домінік Пурселл, Кейт Босворт, Мел Гібсон, Нік Стал, Аріель Рейсін та ін.

Тривалість: 1 год 29 хв.

Про що

Хворий на рак детектив поліції домовляється з інформатором, щоб його вбили під час виконання службових обов'язків. Усе це для того, аби його родина могла отримати від департаменту значну компенсацію у разі його смерті. 

Найкращий бос

Прем'єра: 6 липня.

Жанр: комедія. 

У головних ролях: Хав'єр Бардем, Маноло Соло, Альмудена Амор, Оскар де ла Фуенте, Сонія Альмарча та ін.

Тривалість: 2 год.

Про що

Бланко, власник сімейного підприємства, чекає на візит комісії, яка має вирішити, чи отримає він нагороду за успіхи в бізнесі. Для цього, звичайно, все має бути ідеальним, проте, як на зло, проблеми виникають одна за одною.

Check-in у халепу

Прем'єра: 6 липня.

Жанр: комедія. 

У головних ролях: Стефані Сюй, Ешлі Парк, Девід Денман, Десмонд Чайм, Енні Мумоло та ін.

Тривалість: 1 год 35 хв.

Про що

Одрі та Лоло нерозлучні з дитинства. Подруги живуть в Америці, є азійками за походженням, однак ніколи не були на своїй історичній батьківщині. Коли Одрі була немовлям, її вдочерило подружжя американців. Ставши дорослою, вона нарешті може здійснити свою давню мрію – відвідати Китай та спробувати знайти свою біологічну матір. У далеку подорож вирушають великою компанією. Одрі запрошує свою колишню сусідку по кімнаті Кет, а Лоло – кузину Дедаю.

Місія неможлива: Розплата. Частина перша

Прем'єра: 13 липня.

Жанр: бойовик, пригоди, трилер. 

У головних ролях: Том Круз, Гейлі Етвелл, Вінг Реймс, Саймон Пегг, Ребекка Фергюсон, Ванесса Кірбі та ін.

Тривалість: 2 год 43 хв.

Про що

Цей фільм є сьомим за рахунком та виходить на екрани через 27 років після прем’єри першої стрічки. Незмінним виконавцем головної ролі усі ці роки лишається Том Круз. Автором сценарію та режисером нової частини стане Крістофер Маккворрі. Раніше він працював над створенням двох частин цієї серії – "Нація ізгоїв" та "Фолаут". Значна частина знімального процесу мала проходити у Венеції та Римі впродовж трьох тижнів на початку весни 2020 року. Через спалах COVID-19 зйомки були призупинені. Зрештою знімали наприкінці літа у Великій Британії, а згодом у Норвегії.

Герої золотих масок

Прем'єра: 13 липня.

Жанр: мультфільм. 

У головних ролях: Рон Перлман, Наташа Лю Бордіццо, Крістофер Пламмер, Петтон Освальт, Байрон Манн та ін.

Тривалість: 1 год 28 хв.

Про що

Кмітливий американський хлопчик Чарлі дивовижним чином опиняється  в стародавньому китайському королівстві. Його допомоги потребує колоритна команда супергероїв, яка прагне захистити місто від жорстокого завойовника. Об’єднавшись з героями, хлопчик потайки планує вкрасти безцінні золоті маски, що надають їм силу.

Звіротачки

Прем'єра: 13 липня.

Жанр: мультфільм.

Тривалість: 1 год 33 хв.

Про що

Кажуть, не машина виграє перегони, а водій. Але і йому треба стати єдиним цілим зі своєю тачкою. Маленький Жи обожнює перегони та поважає зіркового перегонника Арчі, який нехтує правилами та зневажає суперників. І тому Жи повинен виграти головні перегони сезону за будь-яку ціну. На нас чекають дивовижні дороги, найкращі друзі та неймовірні Звіротачки.

Барбі

Прем'єра: 20 липня.

Жанр: комедія, мелодрама, пригоди, фентезі. 

У головних ролях: Марго Роббі, Раян Ґослінг, Аріана Грінблатт, Гелен Міррен, Джон Сіна, Вілл Феррелл, Рі Перлман та ін.

Тривалість: 1 год 28 хв.

Про що

Сімейна комедія, яка розповідає історію найвідомішої ляльки у світі. Що якби Барбі була справжньою дівчиною, яка мешкає серед нас? Занадто неідеальна для ідеального світу Барбіленд, вона потрапляє у вигнання та знайомиться із суворою реальністю світу людей.

Оппенгеймер

Прем'єра: 20 липня.

Жанр: біографія, драма, історія. 

У головних ролях: Кілліан Мерфі, Флоренс П'ю, Емілі Блант, Метт Деймон, Роберт Дауні-молодший, Кеннет Брана, Гері Олдмен та ін.

Тривалість: 3 год.

Про що

Історія життя американського фізика Роберта Оппенгеймера, також відомого як "батько атомної бомби".

Залізні метелики

Прем'єра: 20 липня.

Жанр: документальний. 

Тривалість: 1 год 24 хв.

Про що

Влітку 2014 року соняшникові поля та вугільні шахти на сході України перетворилися на місце злочину площею 12 квадратних кілометрів. Багаторівневе дослідження збиття рейсу MH17, в якому шрапнель у формі метелика, знайдена в тілі пілота літака, вказує на державу, відповідальну за воєнний злочин, що досі залишається непокараною.

Маєток з привидами

Прем'єра: 27 липня.

Жанр: детектив, комедія, сімейний, фентезі. 

У головних ролях: Джеймі Лі Кертіс, Овен Вілсон, Розаріо Довсон, Джаред Лето, Вайнона Райдер, Денні ДеВіто, Ден Леві та ін.

Тривалість: 2 год.

Про що

Мати-одиначка наймає екстрасенса, священника та історика, щоб вони допомогли вигнати нечисту силу з нещодавно придбаного нею дому.

%MCEPASTEBIN%