Британського журналіста жартома плутають з голубиною леді в "Сам удома 2". Це вже традиція

В соцмережах є кумедна традиція – ближче до нового року, щороку жартома плутати британського телеведучого Пірса Моргана з акторкою Брендою Фрікер, яка зіграла "голубину леді" у фільмі "Сам удома 2".

"Роль на 100 відсотків грає Фрікер, незважаючи на наполегливі чутки, що персонаж насправді просто Пірс Морган в гнучкому капелюсі", – пише VICE.

Морган, який є одним з провідних ведучих програми "Доброго ранку, Британіє", зіткнувся з цим під час вчорашнього епізоду шоу. Ведуча зауважила, що багато хто дивиться "Сам удома 2" і цікавиться, чи це не Морган у ролі леді з голубами.

Читайте також: Неуважні фани Мадонни переплутали її з Марадоною і прийшли прощатися до неї в Instagram

"Морган швидко спростував чутки про те, що він був у фільмі, і, схоже, не розуміє, чому так багато людей насолоджуються тим, що його покривають пташиним лайном. "Чому це триває?" він запитав. "Це не я", – цитує слова ведучого видання.

VICE зауважує, що вже 10 років поспіль у твіттері згадують про Моргана та леді з голубами. Це почалося з 2010 року.

"Якийсь час мені було цікаво, кого мені нагадує Пірс Морган. Нарешті я дізнався! Божевільну з голубами з фільму "Сам удома 2!", – написав у 2010 році користувач imcalledstu.

"Я не кажу, що Пірс Морган – голубина леді з "Сам удома 2", але чи бачили ви їх коли-небудь в одній кімнаті разом", – пише в 2020-му користувач FoTweetsSake.

Фільм "Сам удома 2" вийшов на екрани у 1992 році. Це різдвяна комедія про пригоди багатьом відомого персонажа Кевіна (Маколея Калкіна) у Нью-Йорку, про якого вже традиційно на свята забула його сім’я. Там він у Центральному парку і зустрічає самотню леді з голубами, чиє ім’я не називають у фільмі. Хлопець спочатку лякається жінки, яка одягнена у забруднене лахміття і має кремезний вигляд. Але далі сюжет приводить до вічної моралі "не суди за зовнішністю".