"ДахаБраха" зіграли нову пісню на фестивалі від американського радіо NPR

Український гурт "ДахаБраха" виступили на шоу Tiny Desk Concert від американського радіо NPR. Там колектив зіграв нову пісню – Komora.

Про це пише "СЛУХ".

"ДахаБраха" зіграли в рамках чотириденного онлайн-фестивалю від NPR і globalFEST – масштабного культурного фестивалю, що проходить в Нью-Йорку, на якому неодноразово виступав український гурт. 

Виступ музиканти записували в Києві у театрі "ДАХ", де й сформувався колектив.

Виступ "ДахаБраха" починається з 44-ї хвилини. Але варто насолодитися і всім концертом.

Довідково: концерти на YouTube-каналі NPR виходитимуть у період з 11 по 14 січня. В них взяли участь 16 гуртів з усього світу. Крім українського гурту, в першому випуску зіграв госпел-колектив Dedicated Men Of Zion з Америки, алжирсько-канадський гурт Labess і Sofia Rei, що поєднує південноамериканські народні традиції з електронною музикою, зазначає видання.

Перший виступ "ДахаБраха" на globalFEST відбувся в 2014 році, і їх час з Tiny Desk в 2015 році залишається фаворитом.

"У нас вони були в наших приміщеннях, тому дуже приємно бачити їх в їх приміщенні, в Театрі "ДАХ" в Києві, де сформувався гурт і де вони створили свій дивовижний каталог пісень. Їх виступ зберігає енергію і радість, які визначають їхню музику, відбиваючись один від одного музично і емоційно", – поділилися організатори фестивалю.