Дивіться трейлер до мультфільму "Думками навиворіт 2" – новою емоцією стане Тривожність
Кадр з мультфільму

Компанії Disney і Pixar представили офіційний тизер-трейлер другої частини культового мультфільму "Думками навиворіт" (Inside Out). Премʼєра стрічки відбудеться у червні 2024 року.

До п'яти персонажів-емоцій із першої частини додасться Тривожність, озвучена Маєю Гоук. Режисером стрічки став Келсі Манн, а Меґ ЛеФов, яка була співавторкою першого фільму, виступає в ролі сценаристки й у другому.

Оригінальний мультфільм розповідав про 11-річну дівчинку Райлі та її п’ять емоцій — Радість, Печаль, Огиду, Страх і Гнів. У продовженні очікується, що під час святкування свого 13-го дня народження дівчинка зустрічає шосту помаранчеву емоцію — Тривогу.

За словами режисера, новий персонаж обіцяє сколихнути ситуацію в штабі. "Тривожність може бути новачком у команді, але вона насправді не з тих, хто сидить на задніх рядах. Це має великий сенс, якщо подумати про це з погляду того, що відбувається в наших головах", — додав Манн.

Згідно з описом, у мультфільмі глядачі повернуться у свідомість підлітка Райлі саме тоді, коли там з'являється щось абсолютно несподіване — нові емоції. Радість, Смуток, Гнів, Страх і Відраза, які вже давно й успішно працюють, не знають, що відчувати, коли з'являється Тривога. І, схоже, вона не одна така.