Кліп Onuka з казковими персонажами – серед претендентів на премію від ARFF Barcelona

Кліп української виконавиці Onuka на пісню "Zenit" увійшов до списку претендентів на звання "Найкраще музичне відео" престижного міжнародного кінофестивалю ARFF Barcelona.

Про це повідомили на інстаграм-сторінці гурту.

"Створюючи відео на трек ZENIT, ми сподівались, що воно допоможе відкрити очі на красу навколишнього світу. Ми раді, що його оцінили закордоном і номінували на звання "Найкращого музичного відео" на міжнародному кінофестивалі ARFF Barcelona", – йдеться в дописі.

Меседж кліпу підтверджує і те, що сировиною для виготовлення костюмів стали понад 15 мішків речей, знайдених на київських секонд-хендах.

ZENIT – шостий офіційний кліп за шість років існування електро-фолк гурту. Зрежисував його саунд-продюсер ONUKA Євген Філатов, який також знімав кліпи ONUKA "Look", "Time" та "Misto". За сюжетом – казкові герої з гір, річок та полів під звуки трембіт, цимбал і телинок сходяться в спільному танку. Їхня єдність – і є присвятою красі навколишнього світу. У треку можна розчути чимало народних інструментів – цимбали, бандуру, дримбу, трембіту.