Netflix анонсував мультсеріал за "Дивними дивами"
Фото: Netflix

Серіал "Дивні дива" має закінчитися вже після п’ятого сезону, що, ймовірно, вийде у 2024 році. Однак франшизу хочуть продовжувати, зокрема, Netflix анонсував новий анімований серіал у всесвіті "Дивних див", пише The Variety.

Виробництвом займатиметься Ерік Роблс і Flying Bark Productions — студія, відповідальна за "А що як…?" для Marvel, фільм "Еволюція Черепашок-ніндзя" та інші роботи.

У створенні мультсеріалу братимуть участь і самі брати Даффери, а також студія 21 Laps, яка виробляє основний серіал "Дивні дива".

"Ми завжди мріяли про анімаційні "Дивні дива" в дусі суботніх ранкових мультфільмів, які ми полюбляли з дитинства, і бачити, як ця мрія втілюється в життя, було надзвичайно захопливо. Ми були вражені тим, що придумали Ерік Роблс та його команда, — сценарії та ілюстрації неймовірні, і ми не можемо дочекатися, щоб поділитися ними з вами! Пригода триває", — зазначили брати Даффери, творці серіалу "Дивні дива".

Наразі всі деталі шоу залишаються в таємниці, тому поки невідомо нічого про сюжет, акторів озвучення та коли буде реліз мультсеріалу.