Дивіться тизер до нового сезону "Американська історія жахів: Делікатний" — відео
Кадр з серіалу ''Американська історія жахів''

Телеканал FX випустив новий тизер до 12 сезону серіалу "Американська історія жахів". Прем'єра нового сезону відбудеться 20 вересня, пише Deadline.

Ролик назвали "Гніздування", а новий сезон шоу матиме підзаголовок "Делікатний". 12-й сезон базується, принаймні частково, на новому романі Даніель Валентайн "Делікатний стан". Роман описується як захопливий трилер про жінку, яка переконана, що зловісна постать докладає всіх зусиль, щоб її вагітність ніколи не відбулася.

​​У центрі тизеру — головні героїні у виконанні Кім Кардашьян, Емми Робертс та Кари Делевінь.

На фоні відео лунає моторошна версія пісні "Rock-a-bye Baby". Робертс втілює роль дівчини, що мріє про дитину та звертається до клініки екстракорпорального запліднення. Делевінь постає у вигляді лікаря з голкою в руці, а Кардашьян з дитиною на руках стоїть у центрі павутини, сплетеної зграєю жінок у перуках.

Творці серіалу Раян Мерфі та Бред Фелчак. До акторського складу також долучилися Біллі Лурд, Закарі Квінто, Деніс О'Хер, Мікаела Хае Родрігез, Дебра Монк, Джулі Вайт, Аннабель Декстер-Джонс і Одеса Езайон.

З попередніми сезонами, присвяченими людському стану та психіці в історіях про культи, фрик-шоу та притулки, "Делікатний" обіцяє представити поєднання реального життя та жахів.