Дивіться тизер фільму "Маестро" з Бредлі Купером про композитора Леонарда Бернстайна
Кадр з фільму ''Маестро''

На Netflix вийшов тизер нового фільму Бредлі Купера "Маестро" про композитора та диригента єврейсько-українського походження Леонарда Бернстайна, автора мюзиклу "Вестсайдська історія", пише W Magazine.

Фільм описують як історію кохання, що розповідає про стосунки між Леонардом Бернстайном, якого зіграв Бредлі Купер, і його дружиною Феліцією Монтеалегре, яку зіграла Кері Малліган.

Бернстайн одружився з Монтеалегре в 1951 році, у пари було троє дітей. Протягом трьох десятиліть у них був бурхливий шлюб, вони навіть розлучалися на рік, хоча зрештою були разом до смерті Феліції в 1978 році.

Мая Гоук грає доньку подружжя Джеймі, а Сем Нівола — сина. Акторський склад доповнюють Метт Бомер, Сара Сільверман, Гідеон Ґлік, Гейб Фазіо, Ерік Паркінсон, Вільям Гілл, Нік Блеймаєр, Оскар Павел, Тім Роган і Меллорі Портной.

Серед кандидатів на режисуру проєкту розглядалися Мартін Скорсезе та Стівен Спілберг, які були зацікавлені в матеріалі, але обоє відмовилися від цієї пропозиції, коли побачили "Народження зірки" (A Star is Born) Бредлі Купера. Тож актор не лише зіграв головну роль, але й зняв фільм. Спілберг, Скорсезе та Тодд Філліпс ("Джокер") виступили продюсерами "Маестро".

Зокрема, Купер написав сценарій до фільму разом з оскароносним сценаристом "У центрі уваги" Джошем Сінгером.

Прем’єра фільму відбудеться на Венеціанському кінофестивалі, перш ніж вийде в кінотеатрах 22 листопада, а з 20 грудня "Маестро" транслюватиметься на Netflix.