Дивіться трейлер до четвертого, останнього, сезону серіалу "Сексуальна освіта"
Фото: Netflix

Netflix випустив перший тизер-трейлер нового сезону "Сексуальна освіта" та оголосив, що він буде останнім. Реліз четвертого сезону відбудеться 21 вересня, пише The Variety.

В синопсисі йдеться про те, що після закриття середньої школи Мурдейл, Отіс і Ерік стикаються з новим етапом — їхнім першим днем ​​у Кавендішському коледжі. Отіс хвилюється щодо відкриття нової клініки, а Ерік молиться, щоб вони знову не були лузерами.

Нова школа — це культурний шок для всіх студентів Мурдейла — вони вважали себе прогресивними, але Кавендіш — це інший рівень. Є щоденна йога в загальному саду, сильна атмосфера сталого розвитку та група дітей, які популярні через те, що вони добре навчаються.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Netflix Ukraine (@netflixua)

Творець серіалу, провідна сценаристка і виконавча продюсерка Лорі Нанн написала в листі до шанувальників: "Ми неймовірно пишаємося "Сексуальною освітою" і нашими блискучими сценаристами, акторським складом і знімальною групою, які вклали стільки серця в створення кожного епізоду. Вони невпинно працювали, щоб представити вам фінальний сезон, і ми не можемо дочекатися, щоб поділитися ним із вами".

Зазначається, що завершення серіалу було неминучим, оскільки кілька учасників акторського складу оголосили, що вони переходять в інші проєкти та більше не зможуть брати участь у "Сексуальній освіті".

Серед них Симона Ешлі, яка зіграла Олівію, Таня Рейнольдс (Лілі) і Патриція Еллісон (Ола). Крім того, Шуті Гатва, який зіграв Еріка Еффонга в серіалі, стане головним персонажем у хітовому британському серіалі "Доктор Хто".

"Ми хотіли зробити шоу, яке дало б відповідь на деякі запитання, які ми всі мали раніше про кохання, секс, дружбу та наше тіло. Щось, що допомогло б нашим внутрішнім підліткам почуватися трохи менш самотніми. Закрити шоу було нелегким рішенням, але коли теми й історії кристалізувалися, стало зрозуміло, що це правильний час закінчити", — додала Лорі Нанн.