В Австралії почнуть знімати жіночу версію "Офісу"
Фото: NBC

Комедійний ситком "Офіс" отримає австралійську версію, в якій зіграють лише жінки. Серіал вийде на Amazon Prime Video, пише Variety.

У новій інтерпретації акторка Фелісіті Ворд зіграє Ханну Говард, директорку пакувальної компанії. Після пандемії COVID-19 Говард отримує новини з головного офісу про те, що її філію закривають, а персоналу доведеться працювати з дому. Головній героїні доведеться робити "дивовижні вчинки, щоб врятувати свою робочу сім’ю".

Зйомки восьмисерійного серіалу почнуться в Сіднеї в червні. Виробництво здійснює Prime Video, BBC Studios Австралії та Нової Зеландії та Bunya Entertainment. Прем'єра шоу відбудеться у 2024 році.

В австралійському "Офісі" також зіграють Едіт Пур, Стін Раскопулос, Шарі Себбенс, Джош Томсон, Джонні Бру, Паллаві Шарда, Сьюзен Лінг Янг, Радж Лабаде, Люсі Шміт і Фірасс Дірані.

"Я в захваті від того, що в Австралії переробляють моє маленьке шоу з початку століття. Офісна політика дещо змінилася за 20 років, тож не можу дочекатися, щоб побачити, як керує сучасний Девід Брент", — сказав автор оригінального "Офісу" Рікі Джервейс.

Австралійська версія є 13-ю адаптацією шоу, яке було створено Рікі Джервейсом та Стівеном Мерчантом. Інші проєкти створювали в Франції, Канаді, Чилі, Ізраїлі та на Близькому Сході.

Найбільш культовою стала однойменна американська версія серіалу, яка має дев'ять сезонів. Перший сезон вийшов у 2005 році.