У Києві розпочався книжковий фестиваль KyivBookFest. Які події відбудуться та ціна квитка
Фото: Альона Низовець/LIGA.net

Сьогодні, 8 вересня, відбулось відкриття нового книжкового фестивалю KyivBookFest за участі понад 80 видавців та книготорговельних компаній. Він триватиме протягом 8-10 вересня в торговельному центрі Gorodok Gallery та Pochayna Event Hall.

Подія обʼєднує книжкову виставку-продаж, де можна придбати книги від видавництв-учасників, а також тематичні події: презентації книжок, дискусії, зустрічі з авторами та поетичні читання. Для гравців книжкового ринку відбудуться галузеві події, зокрема тематичні дискусії. Основна програма доступна за посиланням.

Також на фестивалі будуть події для дітей та їхніх батьків: квести, вікторини, презентації книжок, майстер-класи, ігри та читання. Дитяча програма доступна у матеріалі LIGA.Life. 

Мета фестивалю – допомогти ГО "Реформація" безперервно забезпечувати військовослужбовців необхідною професійною і світоглядною літературою. Тож на події відкритий збір з метою видати 12 000 книг. Відтак вхід на виставку-продаж – безплатний, але на локацію з подіями – платний, за донейт:

  • на 100 грн – запрошення на фестиваль на 1 день;
  • на 200 грн – запрошення на всі дні фестивалю.
  • на 500 грн – запрошення на всі дні фестивалю та книжку в подарунок.
  • від 1000 грн – запрошення на всі дні фестивалю та фірмові подарунки від фестивалю.

На KyivBookFest видавництва представлять свої новинки. Редакція, LIGA.Life, як інформаційний партнер, обрала топ новинок.

Шукайте їх за посиланням: Книжкові новинки на KyivBookFest. До яких книжок придивитися – радить редакція