В Одесі відбудеться фестиваль сучасної культури "ПОРУЧ"
Фото: Unsplash

31 березня в Одесі розпочнеться перший фестиваль сучасної культури "ПОРУЧ", у межах якого пройдуть кінопокази українського кіно, презентації книг, музичні виступи, дискусії та неформальне спілкування учасників.

У кінопрограмі фестивалю — чотири українські фільми: "Бачення метелика" Максима Наконечного; документальний фільм "Шелест кроків" Ксенії Кравцової; "Камінний хрест" Леоніда Осики; документальна стрічка "Нескінченність за Флоріаном" Олексія Радинського. Після кожного показу проходитимуть зустрічі з режисерами та кінознавцями.

Також відбудеться презентація книг "За лаштунками імперії" та "Марсіани на Хрещатику" і зустріч з авторкою, літературознавицею Вірою Агеєвою.

Кожен день фестивалю закінчуватиметься музичною програмою, зокрема діджей-сетами та музичним перфомансом Олексія Лупашка (учасник Potreba Group), і живим виступом від Polje.

Організатори фестивалю сучасної культури "ПОРУЧ" — незалежний колектив культурних менеджерок та менеджерів у партнерстві з командою Amalgama та кочовою бібліотекою "Книжковий курінь".