В Києві відбудеться сьомий фестиваль "На Часі"
Фото: ''На Часі''

Фестиваль актуальної української культури "На часі" пройде в київському клубі "Арсенал XXII" з 11 до 12 березня. Це колаборація "Арсеналу XXII", бару "Вогник", проєкту "На часі" й онлайн-радіостанції Chervona Kalyna.

Фото: На Часі
Фото: ''На Часі''

На головній сцені виступатимуть Tember Blanche, "Юлія Юріна", "Тонка", "Циферблат", маріупольський попдует "MOLODI", "Схожа", фольк-квінтет ZGARDA та інші. Також відбудеться артперформанс від театру ДАХ.

На фестивалі будуть ще дві сцени — SHINY та ВОГНИК, на яких гратимуть електронну музику. На локації відбуватиметься тату-марафон, мистецький ярмарок та виставка сучасного мистецтва. Зокрема анонсовано виставку відеоарту з колекції Музею сучасного мистецтва Одеси.

У межах фестивалю відбудеться дискусія "Невтрачене покоління: відповідь української молоді на російську агресію" — мова йтиме про молодих українців, які в протистоянні військовій агресії обирають мову мистецтва та не збираються віддавати окупантам ані свого сьогодення, ані майбутнього.

Також відбудеться презентація "Антолоґії наймолодшої української поезії" та публічні читання поетів Віталія Білозіра, Вано Крюгера, Антіна Іщука та Антона Потєхіна.