З’явились перші візуалізації нового McDonald’s біля Центрального вокзалу 
Рендер надано компанією "МакДональдз Україна"

McDonald’s на Вокзальній площі у Києві повністю перебудують. Компанія "МакДональдз Україна" надала для LIGA.Life візуалізації зовнішнього вигляду майбутнього ресторану.

Долучайтесь до нас на Facebook та беріть участь в дискусіях

Оновлений McDonald’s буде двоповерховим, а також матиме терасу на другому поверсі, з якої відкриватиметься краєвид на місто. В екстер’єрі нового закладу використають традиційний для МакДональдз темно-зелений колір, перший поверх облицюють стилізованими під дерево панелями.

Вікно McExpress, яке раніше було розташоване з торцевого боку, тепер буде на центральній частині фасаду, поблизу входу. Заклад буде оточений невисоким парканчиком та матиме літню терасу для відвідувачів. 

З’явились перші візуалізації нового McDonald’s біля Центрального вокзалу 
Рендер надано компанією "МакДональдз Україна"

"Як під час будівництва нових, так і під час реконструкції існуючих закладів МакДональдз, ми завжди враховуємо архітектуру міста і дбаємо про те, щоб ресторан був органічною частиною міського ландшафту", — повідомив для LIGA.Life директор із розвитку МакДональдз в Україні Віталій Стефурак.

Нагадаємо, McDonald's поблизу Центрального вокзалу у Києві зачинили на реконструкцію 1 червня. Вже за кілька тижнів ресторан частково демонтували задля повної реконструкції. 

McDonald's біля вокзалу вперше відкрили 30 березня 1999 року — за 25 років він отримав славу найбільш людного та завантаженого ресторану — а 2011 року цей заклад став другим у світі за кількістю відвідувань у мережі.