Анонсовано продовження четвертої частини фільму "Бріджит Джонс"
Фото: Working Title

Акторка Рене Зеллвеґер зіграє головну роль у четвертому фільмі франшизи про Бріджит Джонс. Вона вже підписала угоду з Universal Pictures про участь у кінострічці Bridget Jones: Mad About the Boy ("Бріджит Джонс: У захваті від хлопця"). Разом з нею на знімальний майданчик повернуться Г'ю Ґрант та Емма Томпсон. Про це повідомляє Deadline.

Цікаво про здоровий спосіб життя на YouTube-каналі LIGA Life

Продовження франшизи "Бріджет Джонс" засновано на третій книзі однойменного роману Гелен Філдінг, що розповідає про життя Бріджит. У фільмі покажуть, як героїня долає сучасні виклики життя, виконуючи у свої 50 років обов’язки материнства.

Режисером фільму стане Майкл Морріс. Тім Беван, Ерік Феллнер і Джо Валлетт будуть продюсувати через Working Title Films, а Амелія Грейнджер і Сара-Джейн Райт будуть виконавчими продюсерами.

Сценарій до нового фільму написала Гелен Філдінг за участю Ебі Морган і Ден Мейзер.

Уже відомо, що четверта частина фільму вийде в кінотеатрах по всьому світу в День святого Валентина у 2025 році.

Перший фільм франшизи, "Щоденник Бріджит Джонс", вийшов у прокат у 2001 році. Фільм зібрав понад 280 мільйонів доларів й отримав позитивні відгуки, а Зеллвеґер номінували на премію "Оскар" за найкращу жіночу роль. Упродовж багатьох років стрічку сприймали як частину англійської попкультури, а Бріджит Джонс називали іконою британської культури.

У 2004 вийшов сиквел "Бріджит Джонс: Межі розумного", а у 2016-му – "Дитина Бріджит Джонс".

Усі три фільми мали величезний успіх, зібравши понад $760 млн у світовому прокаті.