Бейонсе анонсувала новий альбом і випустила два перші треки
Фото: Beyoncé / Instagram

Бейонсе анонсувала вихід нового кантрі-альбому Act II під час трансляції Супербоулу. Його реліз запланований на 29 березня, пише The New York Times.

Під час перерви Супербоулу Бейонсе зʼявилася в рекламі Verizon. У ній вона намагається "зламати Інтернет" (тобто мережу 5G Verizon). Щоб досягнути своєї мети, у рекламі вона випустила голограму Beyonc-AI, запустила президентську кампанію BOTUS, а також відправилася в космос.

Потім вона сказала: "Вони готові, випускаю нову музику", перш ніж рекламний ролик закінчився. Незабаром після цього на вебсайті Бейонсе повідомили про те, що новий альбом під назвою Act II вийде 29 березня.

Act II стане восьмим альбомом Бейонсе та другою частиною трилогії Renaissance, перша частина якого вийшла в липні 2022 року. Водночас одразу після анонсу Бейонсе випустила дві нові пісні під назвою Texas Hold 'Em і 16 Carriages.

У тизері Act II грають старовинні мелодії, зокрема, Maybelline Чака Беррі, а одна зі сцен відео, де чоловіки дивляться на білборд з фотографією Бейонсе та назвою синглу Texas Hold ’Em, ймовірно, відсилає до фільму Віма Вендерса "Париж, Техас" 1984 року.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Beyoncé (@beyonce)

Трек Texas Hold’Em записаний у колаборації з канадським артистом Lowell, а в продюсуванні й інструментальному оформленні взяли участь Ріаннон Гідденс, Рафаель Саадік, Hit-Boy, Натан Ферраро, Killah B. У записі 16 Carriages взяли участь Дейв Гемелін, Гевін Вільямс, Джастус Вест, Рафаель Саадік.

Кадр з кліпу Texas Hold 'Em
Кадр з кліпу Texas Hold 'Em

На обкладинках двох нових треків співачка зображена в ковбойському капелюсі — особливість тогорічного світового туру Renaissance і незмінний стиль Бейонсе, як це можна було побачити минулого тижня на врученні премії "Ґреммі".

Кадр з клипу 16 Carriages
Кадр з клипу 16 Carriages

Коли Бейонсе оприлюднила "Renaissance" у липні 2022 року, вона повідомила, що це лише одна частина "проєкту з трьох актів". "Цей триактний проєкт був записаний протягом трьох років під час пандемії. Час був тоді нерухомим, але це був найкреативніший час, на мою думку", — зазначила тоді співачка.