Адель розгорне попап-стадіон для концертів у Мюнхені
Фото: Adele / Instagram

Адель анонсувала чотири концерти на спеціально побудованому стадіоні у Мюнхені цього літа — ідея, яку вона назвала "трохи випадковою, але все одно чудовою". Про це йдеться у заяві артистки в соціальних мережах.

Шоу відбудуться 2, 3, 9 і 10 серпня на майданчику, який вміщатиме до 80 000 осіб, просто неба у німецькому місті. Це буде перший концерт співачки в континентальній Європі після її останнього туру 2016 року.

Вона сказала, що не планувала більше концертів після поточної резиденції у Лас-Вегасі та двох шоу в Лондоні у 2022 році. Однак Адель зазначила, що їй було надто цікаво, щоб не скористатися цією ідеєю — виступати на "спеціально побудованому стадіоні, спорудженому для будь-якого шоу, яке вона захоче влаштувати".

Візуалізація стадіону демонструє дизайн у формі мушлі з яскравими окантуваннями, а також напівкруглу доріжку до B-сцени. Це допоможе відтворити – у більшому масштабі – тип театральної сцени, яку Адель наразі використовує в Лас-Вегасі.

Шанувальники мають зареєструватись для отримання квитків на мюнхенські концерти Адель до 5 лютого. Загальний продаж відкриється для публіки 9 лютого.