Британська компанія шукає ‎тестувальника нічних поїздів у Європі: які вимоги
Фото: Radical Storage

Британська компанія зі зберігання багажу Radical Storage шукає випробувальників нічних поїздів в Європі протягом місяця.

Як повідомили в компанії, подорожі поїздом стають одним із найбільших трендів 2023 року. Тому в Radical Storage вирішили дослідити найпопулярніші маршрути нічних поїздів у Європі. Для цього вони наймуть людину, яка буде подорожувати та "тестувати" поїзди.

Кандидати мають бути старші за 18 років і мати законний дозвіл на подорожі Європою. Також потрібно мати деякі організаторські здібності, оскільки доведеться самостійно планувати свої поїздки.

Тестувальник матиме власну рубрику в блозі для Radical Storage, де він буде писати огляди на нічні потяги. Тому кандидати повинні мати хорошу письмову англійську мову. Крім того, працівник також робитиме фотографії та відео для соціальних мереж.

Працівник отримає місячний проїзний квиток "‎Interrail" та зарплату у розмірі 500 фунтів. Додатково компанія оплатить проїзд за п'ятьма різними нічними маршрутами та покриває усі витрати під час подорожі в поїзді. А також успішний кандидат отримає місце зберігання багажу по всій Європі.

У компанії зазначають, що важливо аби кандидат був авантюристом та любителем пригод. Заявку можна подавати до 5 липня.