Будинок Отіса із серіалу "Сексуальна освіта" виставили на продаж – його ціна £1,5 млн
Фото: Knight Frank Bristol

Будинок головного героя Отіса та його мами Джин із серіалу Netflix "Сексуальна освіта" виставили на продаж. Придбати його можна за £1,5 млн.

Саме шале розташоване в Симондс Ят, англійському селі в центрі Вай Веллі, Герефордширі. Зазначається, що будівля є колишнім лососевим рибальським будиночком, який побудували ще у 1912 році. Інтер'єр будівлі виконаний у норвезькому стилі.

На сайті агенції нерухомості Knight Frank Bristol будинок із п’ятьма спальнями описується як "цілком винятковий, з нього відкривається приголомшливий вид на долину Вай". Він також має балконні тераси та східчасту доріжку, яка тягнеться від території до самої річки Вай.

Фото: Knight Frank Bristol
Фото: Knight Frank Bristol

Теперішній власник придбав нерухомість у 2002 році, коли будівля потребувала повної реконструкції. Шале розширили — додали їдальню в зимовому саду, встановили з пофарбованого дерева кухню, осучаснили ванну та душову кімнати.

Всього нерухомість займає 1,8 гектара, включно з "великим рівним газоном і літнім будинком", а також фруктовим садом.

Фото: Knight Frank Bristol
Фото: Knight Frank Bristol

Також є дві оранжереї, господарська будівля з каменю та черепиці та "колишній загороджений город". Існує навіть можливість придбати стару каплицю, розташовану в кінці довгої під’їзної дороги, хоч це "предмет окремих переговорів".

"Той факт, що ця власність настільки відома, лише додає привабливості неймовірно рідкісній можливості володіти винятковим будинком", — додав Джеймс Тугуд, голова офісу Knight Frank Bristol.

Фото: Knight Frank Bristol
Фото: Knight Frank Bristol