"Друга Ріка" запрошує за лаштунки концертів у Києві та Львові: як потрапити
Фото: Друга Ріка

24 червня у Києві та 12 серпня у Львові український гурт "Друга Ріка" зіграє великі сольні концерти з програмою "SUPERNATION 2013-2023".

Знаково, що київський концерт відбудеться в концертній залі Stereo Plaza, де дев'ять років тому гурт презентував альбом "Supernation". У Львові музиканти виступлять у клубі !FESTrepublic.

Основне наповнення концертів складуть пісні альбому "Supernation", робота над яким почалася у 2013 році з пісні "Назавжди/НаНаМаНа". "У піснях альбому прослідковуються гостра критика влади та оголені почуття воєнного стану, а треки "Я чую" та "Хто, якщо не ти?" у нинішніх реаліях звучать як повчальний висновок та вирок байдужості", — зазначають музиканти.

Також на концертах пролунають й улюблені хіти "Другої Ріки" в традиційному звучанні, за яким сумують прихильники, поки гурт гастролює з акустичною програмою.

Частина прибутку від концертів буде направлена на потреби ЗСУ.

Напередодні концертів задля демонстрації сили й незламності українського народу "Друга Ріка" запустила флешмоб, суть якого полягає у фільмуванні своїх суперздібностей у соцмережах з хештегом #SUPERNATION2023.

Переможців флешмобу буде запрошено за лаштунки концертів у Києві та Львові, детальніше про умови можна дізнатися за посиланням.

Музиканти зазначають, що мета виступів на десятому році протистояння Росії та другому — повномасштабної війни, не просто розважити та підняти настрій, а надати заряд енергії та сили для подальшої боротьби.