Дивіться новий кліп Дженніфер Лопес, який зняла українська режисерка Таню Муіньо
Кадр з кліпу

Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для американської співачки й актриси Дженніфер Лопес на її пісню Can't Get Enough.

У понеділок, 29 січня, попзірка випустила ремікс на свій останній сингл Can't Get Enough. У новій версії Джей Ло заспівала разом з реперкою Latto.

Кліп розпочинається з пресконференції артистки, на якій у неї репортери запитують: "Дженніфер, що для тебе насправді важливо?" На що вона відповідає: "Кохання". Зокрема, на відео Лопес співає про кохання в ліжку в апартаментах в Нью-Йорку, а потім гуляє та танцює вулицями міста. Згодом вона опиняється у червоно-білій кімнаті зі співачкою Latto, де друга читає реп. Далі Дженніфер Лопес спускається у купальнику по канату, а також танцює на столі.

Прем’єра пісні та першої версії кліпу відбулася два тижні тому. Тоді в кліпі Дженніфер Лопес з'явилася у весільній сукні від українського дизайнера FROLOV.

Can't Get Enough є першим релізом з майбутнього дев'ятого студійного альбому Лопес This Is Me...Now, який вийде 16 лютого. Зокрема, того ж дня вийде фільм This Is Me...Now: A Love Story.

Стрічка стане "музичним і візуальним переосмисленням її публічного любовного життя", яка буде "оповідальною, інтимною, рефлексивною, сексуальною, смішною і дуже цікавою". Сценаристами фільму також виступили теперішній чоловік співачки 51-річний Бен Аффлек і Мет Волтон.

"Ми зафіксували мене в цей момент часу, коли я возз’єднався з коханням свого життя і ми вирішили, що будемо разом назавжди. Отже, суть альбому така: ця любов існує. Це справжнє кохання", — сказала Лопес у інтерв’ю The Hollywood Reporter.

Таню Муіньо — українська дизайнерка, фотографка та режисерка з Одеси. Вона вже встигла попрацювати з такими світовими зірками: Lizzo, Katy Perry, Harry Styles, Post Malone, The Weeknd, Cardi B, Lil Nas X, Labrinth.