Компанія Марго Роббі спродюсує фільм на основі гри "Монополія"
Фото: Unsplash

Компанія Марго Роббі LuckyChap та її партнери Том Акерлі та Джозі Макнамара створять художній фільм, заснований на популярній настільній грі "Монополія". До створення фільму також долучиться виробник гри Hasbro Entertainment. Про це повідомляє Variety.

Поки незрозуміло, як компанія Марго Роббі планує екранізувати традиційні елементи гри, наприклад талісман дядечка Пеннібегса. Однак, за словами розробників, всесвіт "Монополії" — це хороша основа для створення сюжетів.

Деталі майбутнього проєкту не розкривають. Очільник студії Lionsgate Адам Фогельсон натякнув, що LuckyChap має "чітке бачення" майбутньої стрічки, і додав, що для створення фільму залучили "унікальних і талановитих людей".

"Я не міг уявити кращої виробничої групи для цієї улюбленої та культової гри, ніж LuckyChap", — сказав Фогельсон.

Також він додав, що вони виняткові продюсери, які розробляють свої проєкти надзвичайно уважно та ретельно. За словами Фогельсона, стрічка може стати наступним блокбастером.

Гра "Монополія" — це популярна настільна гра в жанрі економічної стратегії. З 1935 року продали майже пів мільярда копій гри, вона доступна в понад 100 країнах світу і надрукована 37 мовами.