Марго Роббі хоче передати роль Гарлі Квінн іншим актрисам
Кадр з фільму

Голлівудська актриса Марго Роббі розповіла в інтерв’ю виданню Variety, що хоче, щоб роль Гарлі Квінн перейшла до іншої акторки.

Під час інтерв’ю у Роббі запитали її думки щодо ролі Леді Гаги в майбутньому фільмі Тодда Філліпса "Джокер: Folie à Deux". Жінка пояснила, що "завжди хотіла", аби інші актриси зіграли Гарлі Квінн і внесли власні інтерпретації в її персонажа.

"Мені завжди хотілося, щоб Гарлі стала персонажкою, яка переходить від акторки до акторки, так само як і культові чоловічі герої. Це завжди було моєю мрією. Гарлі така весела і може піти в багатьох різних напрямках. Ви віддаєте її в інші руки й думаєте: "Що вони з нею зроблять?" Варіантів нескінченно багато", – розповіла Марго Роббі.

Акторка виконувала роль Квінн у трьох фільмах — "Загін самогубців" (2016), "Хижі Пташки" (2020), "Загін самогубців-2" (2021). Наразі невідомо, чи вона повертатиметься до персонажки після перезапуску кіновсесвіту DC.

Марго Роббі — австралійська акторка й продюсерка. Вона спільно з продюсерами Томом Екерлі та Джозі МакНамарою є співзасновницею продюсерської компанії LuckyChap Entertainment.

Компанія цього року відповідала за виробництво "Барбі" режисерки Ґрети Ґервіґ та "Солтберна" режисерки Емеральд Фіннелл. В інтервʼю Роббі зазначила, що під час презентації ідеї "Барбі" для Warner Bros. та Mattel вони з Ґервіґ одразу передбачили, що фільм зможе зібрати мільярд доларів у світовому прокаті. Наразі ця сума сягнула 1,4 мільярда доларів.

У LuckyChap Роббі не лише продюсерка. Вона просить копію на кожну електронну пошту, бере участь в управлінні графіком знімань і бюджетом, а у випадку з "Барбі" навіть стежила за кількістю банок рожевої фарби, необхідних для покриття декорацій в Барбіленді.