Світова зірка кантрі-музики Бред Пейслі заспівав "Червону руту" в центрі Києва
Фото: United 24

Світова зірка кантрі-музики Бред Пейслі приїхав в Україну, щоб висловити свою підтримку. Артист зіграв на гітарі на тлі військової техніки на Михайлівській площі й разом з українцями заспівав "Червону руту".

Зокрема, співак пройшовся вулицями Києва, спустився у метро, де ховалися від ракетних атак тисячі містян, та виконав свій сингл "The Same Here".

Фото: United 24
Фото: United 24

Володар численних світових нагород, зокрема трьох "Ґреммі", підтримав напрям "Відбудова України" платформи UNITED24 та закликав усіх долучитися до збору.

"Я перебуваю на станції метро в Києві, де тисячі людей переховуються під час повітряної тривоги. Понад рік тому Росія завдала нищівного удару по цьому народові. Я роблю все, що в моїх силах, аби допомогти, і закликаю вас робити те саме", — зазначив Пейслі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений UNITED24 (@u24.gov.ua)

Бред Пейслі підтримував Україну з початку повномасштабного вторгнення, зокрема взяв участь у благодійному телемарафоні Ukraine: Answering the Call, який транслювали в прайм-тайм три американські канали. Його сингл "The Same Here", в якому він використав запис з онлайн-конференції з президентом Володимиром Зеленським, посів перше місце серед завантажень в Apple Music.