На ВДНГ відбудеться виставка фронтових фотографій Ліберових
Фото: Костянтин та Влада Ліберови

З 5 квітня на ВДНГ працюватиме виставка "Лінія зіткнення", яка складається зі 150 документальних фотографій і відео, зроблених за останні два роки в прифронтових містах та на передовій. Автори робіт – Костянтин та Влада Ліберови.

"Ми фіксуємо страшну реальність, сповнену втрат і болю, які ворог приніс на нашу землю. Все заради головної мети – не дати нікому забути про те, що в Україні триває війна, адже завершити її можна, тільки якщо кожен щодня докладатиме для цього зусиль. Тож велика виставка на ВДНГ – ще одна можливість сфокусувати увагу на цій темі й зібрати допомогу для наших військових: кожен вхідний квиток стане донатом на придбання дронів", – зазначають Ліберови.

Серед фото, представлених у рамках "Лінії зіткнення", – "Кладовище снарядів у Харкові", "Битва за Бахмут", "Зима на фронті. Серебрянський ліс", "30 годин на нулі", "Останній штурм Да Вінчі" та інші "воєнні" серії. Другий блок виставки зображатиме реальність цивільного населення кадрами з Мар’їнки, Бахмута, Соледара, Херсона, Лисичанська, Бучі, Миколаєва й інших українських міст, що постраждали внаслідок російського вторгнення.

Виставка "Лінія зіткнення" працюватиме в павільйоні №4 на ВДНГ з 5 по 21 квітня 2024 року щодня з 11:00 до 21:00.