"Об'єднані музикою" став постійним слоганом Євробачення
Фото: Eurovision.tv

"Об'єднані музикою" став постійним слоганом музичного конкурсу Євробачення. Як повідомили у Суспільному мовленні, рішення було ухвалено Європейською мовною спілкою.

Цей слоган було створено для 67-го пісенного конкурсу, який організовували спільно Україна і Велика Британія. Гасло покликане продемонструвати здатність музики об'єднувати людей по всьому світу. 

Після успіху шоу організатори Євробачення вирішили залишити цей потужний слоган і для наступного Євробачення-2024, яке відбудеться в місті Мальме (Швеція), і для усіх наступних конкурсів.

"Євробачення — більше, ніж просто пісенний конкурс! Це святкування сили музики, яка об'єднує людей по всьому світу. Після понад 20 років використання різних слоганів і з наближенням нашого 70-річного ювілею ми відчуваємо, що знайшли гасло, яке справді відображає Євробачення", — зазначив виконавчий директор Євробачення Мартін Остердаль.

Відтепер постійний слоган слугуватиме постійним нагадуванням про головну місію конкурсу та його здатність об'єднувати людей за допомогою універсальної мови музики.