Від ферми до полиць: тепер дорослі та діти можуть відвідати виробництво "Данон" у VR

На правах реклами

Ми знаємо, як цінуються продукти з прозорим виробництвом. Ті, що не приховують походження сировини та методи обробки. Адже ми хочемо знати більше про те, що їмо кожен день, і, тим паче, про те, чим годуємо власних дітей.

Щоб краще зрозуміти, як виготовляються кисломолочні продукти, подивіться віртуальний тур на виробництво компанії "Данон". Це перша в Україні VR-екскурсія на завод продуктів харчування.

Від ферми до полиць: тепер дорослі та діти можуть відвідати виробництво "Данон" у VR

За 21 хвилину ви дізнаєтеся про:

  • цікаві факти про молочні продукти
  • умови утримання корів на зразкових фермах країни
  • всі цикли виробництва улюблених продуктів
  • історію компанії

Екскурсія проходить у інтерактивному форматі та здатна зацікавити не тільки усвідомлених дорослих, а й допитливих дітей через свій освітній підхід. Чого тільки варті факти про корів на фермах, які регулярно отримують "спа-процедури та снідають під Бетговена"!

Від ферми до полиць: тепер дорослі та діти можуть відвідати виробництво "Данон" у VR

Це не перші тури від "Данон". Раніше компанія влаштовувала подорожі на виробництво в офлайні. Але через карантинні обмеження й турботу про співробітників та відвідувачів, перенесла екскурсії у віртуальний режим. Через цей формат ви можете відвідати завод із будь-якого пристрою в зручний час і з будь-якої точки світу!

Екскурсію можна пройти на сайті або на YouTube-каналі. Відео доступне в панорамному форматі 360, а ще його можна дивитися в режимі віртуальної реальності за допомогою окулярів типу Cardboard. З VR окулярами, які працюють за допомогою смартфона, діти прийдуть у захват від такої подорожі.

"Данон" — провідна міжнародна компанія, лідер із виробництва продуктів харчування, представлена в 130 країнах світу. Місія компанії — нести здоров’я через корисні продукти харчування якомога більшій кількості людей у світі.

Три напрямки бізнесу "Данон" — молочні продукти та продукти на рослинній основі, вода та спеціалізоване харчування — об’єднані єдиним принципом роботи: пропонувати інноваційні продукти високої якості, які відповідають очікуванням споживачів на кожному етапі їх життя.

Уже понад століття Група компаній "Данон" виробляє корисні та смачні продукти харчування, адаптовані до харчових потреб наших споживачів. Заснована в 1919 в Барселоні, компанія розпочала свій шлях із виробництва йогуртів. З того часу компанія "Данон" посилила свою експертизу в харчових технологіях і поєднала її з численними науковими розробками у сфері живих культур та пробіотиків, забезпечуючи на сьогодні сучасні інноваційні харчові продукти в різних категоріях для здоров’я та благополуччя споживачів.

В Україні Група компаній "Данон" уже більш ніж 20 років є виробником і дистриб’ютором широкого асортименту продуктів харчування. Виробничі потужності компанії представлені двома заводами: "Данон Дніпро" (у м. Херсон) і "Данон Кремез" (у м. Кременчук). Продукція компанії випускається під такими торговими брендами: "Активіа", "Актімель", "Danone", "Живинка", "Простоквашино", "Простоквашино для малят", "Растішка", "Актуаль", "Даніссімо", "Alpro" та ін.