Стало відомо про причину смерті актора серіалу "Ейфорія" Ангуса Клауда
Кадр з серіалу ''Ейфорія''

Офіс коронера каліфорнійського округу Аламеда постановив, що Ангус Клауд помер від випадкового передозування фентанілу, кокаїну, метамфетаміну та бензодіазепіну, пише The New York Times.

Про смерть актора у віці 25 років стало відомо в липні. 31 липня об 11:30 поліцейські міста Окленда приїхали на місце смерті після дзвінка матері Ангуса в службу 911. За словами спеціалістів, смерть констатували на місці.

Причиною його смерті стало "гостре отруєння внаслідок комбінованої дії метамфетаміну, кокаїну, фентанілу та бензодіазепінів".

У попередній заяві сім'ї йшлося, що Клауд мав проблеми з психічним здоров'ям. Актор помер за тиждень після поховання батька. Близькі до родини джерела раніше розповідали, що після його втрати актор "боровся з серйозними суїцидальними думками".

В серпневому пості на Facebook мама Ангуса, Ліса Клауд, уточнила, що її син був "в глибокому горі" після смерті батька, однак "він не збирався накласти на себе руки".

За словами Ліси, свій останній день Ангус провів радісно у їхньому сімейному будинку. Він реорганізовував свою кімнату та розмірковував про те, як тепер забезпечуватиме її та сестер у коледжі.

"Того дня ми побажали один одному добраніч, обійнялись, сказали, як сильно любимо одне одного, і він сказав, що побачить мене вранці. Я не знаю, що він вживав після цього. Знаю лише, що він поклав голову на стіл, де працював над артпроєктом, заснув і не прокинувся. Ми можемо дізнатися, що він випадково і трагічно отримав передозування, але цілком очевидно, що він не збирався залишати цей світ", – зазначила мати Ангуас Клауда.

Клауд став відомим, після ролі Феско в підлітковому драматичному серіалі HBO "Ейфорія", який отримав премію "Еммі". Серед Інших його акторських робіт фільми "Північний Голлівуд" (2021) і "Лінія" (2023).

Робота у серіалі "Ейфорія" була першим його акторським досвідом. Клауда на вулицях Брукліна помітив кастинг-агент.