Актор серіалу "Ейфорія" Ангус Клауд помер у віці 25 років
кадр з серіалу 'Ейфорія'

Актор Ангус Клауд, відомий за роллю Феско в серіалі HBO "Ейфорія", помер у віці 25 років. Про це повідомило видання Variety, посилаючись на заяву родини Ангуса.

"З важким серцем ми сьогодні попрощалися з неймовірною людиною", — йдеться у заяві родини Клауда.

Наразі причини смерті не повідомляються, однак управління поліції Окленда підтвердило, що триває "активне розслідування смерті". Рідні актора повідомили, що Ангус мав проблеми з психічним здоров'ям. Зокрема, минулого тижня він поховав свого батька.

"Єдина втіха, яку ми маємо, – це те, що Ангус тепер возз'єднався зі своїм батьком, який був його найкращим другом", — додає сім'я в заяві.

TMZ пише, що можливою причиною смерті могло стати передозування. У виданні, посилаючись на близьке до родини джерело, додали, що Ангус "боровся з серйозними суїцидальними думками після повернення з Ірландії, де поховали його батька".

Поліція Окленда та пожежна служба відповіли на дзвінок 911, який здійснила мати Ангуса Клауда близько 11:30 у понеділок. Вона повідомила про "можливе передозування" і сказала, що в Ангуса немає пульсу. Смерть констатували на місці.

Клауд став відомим, зігравши Феско в підлітковому драматичному серіалі HBO "Ейфорія", який отримав премію "Еммі". Серед Інших його акторських робіт фільми "Північний Голлівуд" (2021) і "Лінія" (2023).

Робота у серіалі "Ейфорія" була першим його акторським досвідом. Клауда на вулицях Брукліна помітив кастинг-агент.

"Я точно подумав, що це може бути якесь шахрайство. Потім вони показали мені роль, і тоді вже з'явилося більше сенсу. Адже я думав, що агент мене зупинив, бо я виглядаю так, ніби міг стати зіркою. Але ні – це тому, що я виглядаю так, ніби я міг бути наркоторговцем", – зазначив актор.

Після першого виходу на екрани у червні 2019 року "Ейфорія" швидко набрала популярності й до 2022 року стала телешоу десятиліття, про яке найбільше твітнули в США.