У Києві проведуть обговорення стосовно розвитку Житнього ринку
Фото: IgorTurzh

У Києві планують провести обговорення стосовно інвестпроєкту розвитку Житнього ринку. Мешканців Києва закликають долучитися до ініціативи. Про це повідомив шеф-кухар Євген Клопотенко.

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

"У червні зберемося у стінах Київської міської ради та сформуємо спільний погляд на майбутнє ринку, що фактично стане основою майбутнього інвест-проєкту, і вже міська влада вирішить, яка форма буде найкраща для його реалізації", – пише Клопотенко.

Він просить долучитися до обговорення активістів, представників громадських організацій і небайдужих киян. Також шеф-кухар просить поділитися баченням розвитку Житнього ринку.

Щоб долучитись до зборів, необхідно попередньо зареєструватись у формі.

  • Нагадаємо: проведення запланованого на 15 квітня аукціону зі здавання в оренду Житнього ринку на Подолі у Києві зупинено.
  • За умовами оголошення, орендар відшкодовує витрати на утримання орендованого майна, комунальних витрат, земельного податку та інших платежів. Термін дії договору становить 15 років.
  • 18 березня Житній ринок виставили на аукціон, який запланований на 15 квітня. Початкова ціна оренди будівлі площею понад 11 000 квадратних метрів — 2,5 млн грн.