У Малайзії стадо слонів розтоптало автівку, яка збила слоненя
Фото: Unsplash

У Малайзії стадо диких слонів розтоптало автомобіль, після того як він збив їхнє дитинча. В машині був 48-річний чоловік разом з дружиною і 23-річним сином, повідомляє CNN.

Сім'я їхала головною автомагістраллю з острова Пінанг до північно-східного прибережного штату Теренггану 26 листопада ввечері. Зазначається, що тоді йшов дрібний дощ і був туман, а автомобіль "виконував лівий поворот на шосе", коли він збив слоненя.

"Автівка врізалася в слоненя, яке йшло дорогою зі стадом", — сказав головний суперінтендант поліції округу Герік. Від удару слоненя впало на землю. Побачивши це, пʼять слонів почали топтати автівку. Стадо залишило місце події після того, як слоненя піднялося.

Поліція Геріка не уточнила, чи були люди в авто під час інциденту, про жертви або серйозні травми теж не повідомляла. Також невідомо, що сталося зі слоненям. На фотографіях видно пошкодження передньої та бокових частин білого автомобіля. Бічні двері були вибиті, а всі вікна — розбиті.

Фото: Malaysia Police
Фото: Malaysia Police

За словами зоозахисників, внаслідок швидкого розвитку автомагістралей у Малайзії дикі слони на всьому півострові втрачають велику кількість лісового покриву, тому змушені виходити на дороги, щоб знайти їжу.